El Figueres ha de treballar per superar l'Esplais (1-2)

3a divisió. L'Esplais va fer un partit seriós i va ser una bona prova per als d'Urdiales

El Figueres va disputar ahir al vespre un duel amistós al camp de l'Esplais, conjunt que competeix a tercera catalana. Malgrat la diferència de categoria, el conjunt de Castelló d'Empúries va plantar molta cara i el partit es va convertir en una bona prova per als homes d'Edu Urdiales. Pel que fa al partit, en la primera part el Figueres va aconseguir imposar el seu domini i al descans s'hi va arribar amb un 0-2 favorable als figuerencs, amb gols de Brugué i Casanova. En la segona part, les forces es van igualar i l'Esplais va trobar recompensa a l'esforç amb una diana en el minut 70.

A les files del Figueres, Serramitja i Bonaventura no van poder jugar per culpa de molèsties físiques. La Unió tornarà a jugar demà a casa contra el Cerdanyola a les vuit de la tarda. El partit correspon a una altra eliminatòria de la copa Catalunya.