Una victòria per començar

Ajustat. Un gol de Kevin Gissi abans del descans permet que el Sant Andreu venci el Masnou en el seu retorn a tercera divisió

El Sant Andreu va estrenar la lliga amb una victòria per la mínima contra el Masnou en un partit poc brillant i ensopit, que es va decidir amb un gol del davanter andreuenc Kevin Gissi.

El gol quadribarrat va arribar quan faltaven cinc minuts per al descans, en els millors moments del conjunt de Manolo Márquez. Yagüe va lluitar per una pilota llarga i Gissi va batre el porter Rafa Leva (40') amb precisió. Després de la represa, el Masnou es va quedar amb deu per l'expulsió de Samper (56'), però tot i que el Sant Andreu va tenir alguna oportunitat per sentenciar –la més clara, un xut de Dani Guerrero (60')–, en algun moment els maresmencs van posar entre les cordes el conjunt de casa, que va acabar amarrant els tres punts.

SANT ANDREU: Manu, Aitor Torres, Melo, Borges, Payán, Hugo (Joel, 86'), Dani Guerrero, Xavi Jiménez, Yagüe (Carlos Martínez, 89'), Pluvins (Roca, 83') i Kevin Gissi. MASNOU: Rafa Leva, Márquez, Dani Prieto, Guti, Samper, Edu Domínguez, Sebas (Alabau, 71'), Llobet, Mendo, Èdgar (Òscar, 64') i Gerard (Lora, 77'). GOLS: 1-0 (40') Kevin Gissi. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Als locals Xavi Jiménez, Pluvins i Hugo i als visitants Rafa Leva, Sebas, Samper, Edu Domingo, Llobet i Lora. T.V.: Per doble amonestació al visitant Samper (56'). PÚBLIC: Uns 600 espectadors.