Manel i Sandro lideren el Sabadell en una golejada a Castellar

3a divisió. Els arlequinats van vèncer per un resultat contundent un Santfeliuenc que va anar tot el partit a remolc i que va haver de jugar tota la segona meitat amb un jugador menys

En un partit dominat de principi a fi pel conjunt local, el Sabadell B va passar per sobre d'un Santfeliuenc que encara no coneix la victòria en aquestes tres primeres jornades de campionat.

Els de José Solivellas van començar el partit concentrats i ben aviat ja van deixar clar que tenien ganes d'endur-se els tres punts. Abans del quart d'hora, Parera ja havia fet intervenir el porter visitant Óliver amb una espectacular xilena, i els arlequinats voltaven amb freqüència l'àrea rival. Tant és així, que cap al minut trenta de joc van deixar el partit vist per a sentència amb dues dianes en quatre minuts. Primer Sandro va perforar la porteria d'Óliver amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire (29') i, quatre minuts més tard, el davanter Manel va fer el segon en una rematada que un defensa va desviar (33'). I per si això fos poc, just en el moment d'assenyalar el final de la primera meitat, en una picabaralla entre jugadors dels dos equips, l'àrbitre va expulsar el santfeliuenc Èric amb vermella directa. En la represa, amb el partit sentenciat i amb superioritat numèrica, el Sabadell va disposar d'oportunitats per fer el tercer, que finalment va arribar per mitjà del golejador Manel, que va fer la seva quarta diana de la temporada en superar el porter Óliver després d'una gran combinació amb Écija.

SABADELL B: Sergio Fernández, Diego, Guillem, Albert Estellés, Parera, Ferreira (Josep Díez, 61'), Adri, Sandro (Ñito, 70'), Ferreira, Cesc Clotet (Écijia, 82') i Manel. SANTFELIUENC: Óliver, Víctor Márquez (Quiles, 70'), Faura, Joserra (Pere, 81'), Dani Ortiz, Imanol Becerra, Tena, Maldo (Mata, 70'), Adri Ruiz, Èric i Àlex Masuet. GOLS: 1-0 (29') Sandro. 2-0 (33') Manel. 3-0 (84') Manel. ÀRBITRE: Guijarro Álvarez. T.G.: Al local Ferreira i als visitants Ortiz, Joserra, Tena i Faura. T.V.: Amb vermella directa al visitant Èric (45').