3a divisió FEF

Exigència golejadora per al Santfeliuenc i el Masnou

3a divisió. El Sant Andreu i l'Ascó, dos galls en la categoria, són els rivals dels dos equips que necessiten eliminar els dubtes inicials

Una única diana d'Adri Ruiz i un doblet la setmana passada d'Edgar és el bagatge combinat del Santfeliuenc i el Masnou en aquests tres partits. Cap dels dos equips no ha començat gaire bé la temporada, per bé que els de Miguel López van estrenar-se recentment però avui hauran de multiplicar la seva aportació al davant per derrotar dos equips prolífics a l'hora de veure porta: el Sant Andreu i l'Ascó.

El Sant Andreu visitarà Les Grasses (18.30 h) amb diverses baixes, les de Manu Martín, Yagüe David Payán i Domi Berlanga. Qui sí que podrà jugar és José Antonio Llamas, el lateral dret que l'any passat estava en el club i a qui han fet fitxa després de no trobar equip.

Els d'Andrés González, en canvi, no podran disposar d'Èric, que ha estat sancionat per dos partits després de l'expulsió contra el Sabadell B. El Santfeliuenc ha rebut una expulsió en cadascun dels partits que ha disputat aquesta temporada. Veure el xoc costarà 5 euros per als socis del Sant Andreu.

La millora de l'Ascó

El campió de la temporada passada no ha començat del tot bé el curs, i avui al municipal del Masnou (19 h) té una bona oportunitat per refer-se. Sobretot per la importància de les baixes del conjunt local, que no podrà disposar d'Edu Domingo per motius laborals. Juanma i Òscar Arnau tampoc seran a la convocatòria d'un equip necessitat de més punts en l'inici de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)