El Santfe somriu de nou

Ajustat. L'equip blanc-i-blau va aconseguir la primera victòria del curs en imposar-se al Sant Andreu amb un gol de David Toro (29')

SANTFELIUENC: Oliver, Víctor Márquez, Faura, Joserra, Dani Ortiz, Imanol (Guille Sarmiento, 89'), Quiles (Maldonado, 72'), Bolaños, David Toro, Adri Ruiz (Masuet, 83') i Tena. EQUIP: Ivan Fuentes, Méndez, Llamas, Aitor Torres, Borges, Melo, Aumatell (Bryan, 67'), Guerrero (Roca, 77'), Kevin Gissi, Hugo i Pluvins (Xavi Jiménez, 69'). GOLS: 1-0 (29') David Toro. ÀRBITRE: Freixas Gonzalo. T.G.: als locals Márquez, Ortiz i Bolaños; i als visitants Melo, Guerrero i Xavi Jiménez. COMENTARI: el Santfeliuenc i el Sant Andreu van trencar ahir les seves ratxes: els del Baix Llobregat van aconseguir la primera victòria de la temporada, mentre que els quadribarrats van perdre per primer cop. El culpable de tot plegat va ser David Toro, que va avançar els blanc-i-blaus en la primera ocasió: caçant un refús defectuós del porter i superant-lo des de 40 metres. Tot just després, en el minut 30, el mateix futbolista hagués pogut fer el segon, però la rematada va sortir desviada per poc. A partir de llavors, el Sant Andreu va pressionar amb més insistència i, abans del descans, Kevin Gissi va tenir dues ocasions claríssimes: una rematada que va fer cap al pal, i l'altra que el va fregar. En el segon temps, els barcelonins van topar amb el rigor del Santfe i no van poder empatar, tot i que Gissi gairebé ho aconsegueix en el minut 82.