3a divisió FEF

Eric Llopis, el revulsiu ideal

Recanvi. L'Ascó aprofita la sortida de l'atacant per endur-se el triomf

La sortida en la segona meitat d'Eric Llopis va canviar la cara a un Ascó que va partir de valent en defensa i que va aprofitar la falta de punteria del degà del futbol català. Llopis va marcar en la primera acció en què va participar i posteriorment va assistir a Virgili per fer el segon. El Palamós va perdonar excessivament i va marxar amb les mans buides.

Tret d'una ocasió de Joel Coch només de començar, el partit va ser molt igualat fins que el Palamós va començar a visitar la porteria de Sergio amb molt perill però sense encert. En el segon temps, el Palamós va continuar atacant però qui es va avançar va ser el conjunt local per mitjà del seu primer canvi. Llopis, en la primera pilota que va tocar, va rebre l'assistència d'Asier i va fer el primer. Tot i el gol, el Palamós continuava a la seva, atacant, però va ser l'Ascó novament qui va anotar el gol de la sentència: centrada de Llopis al cor de l'àrea i Virgili va aprofitar l'error de la defensa visitant.

ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, de Nova, Socias, Joel Coch, Artur Gòdia (Munta 78'), Genís (Llopis 55'), Massana, Asier (Bertomeu 72'), Virgili i Gerard Roigé. PALAMÓS: Bayona, Barrera (Lladó 72'), Cano, Pastor, Subirana (David Torres 63'), Matamala, Agi, Gerard, Roger Matamala, Coro i Moha (Medina 56'). GOLS: 1-0 (56') Eric Llopis. 2-0 (74') Virgili. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: els locals Artur Gòdia, Massana i Gerard Roigé; i els visitants Pastor, Lladó i Coro. PÚBLIC: 350 espectadors al Municipal d'Ascó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)