El Júpiter en fa prou amb mitja part per desfer-se de l'Ascó

Kuku, protagonista. Va fer els dos gols en la primera meitat i ja és pitxitxi de la lliga

JÚPITER: Jesús, Adrià, Marc, Santolalla, Aufi, Sergi, Mechi (Reina 81'), Geri, Kuku, Vives (Quim 75') i Josu (Juan 70'). ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, De Nova, Socias, Coch (Jose Ramón 46'), Cristino, Genís (Gerard Roige 65'), Massana, Llopis (Asier 46'), Virgili i Bertomeu. GOLS: 1-0 (8') Kuku. 2-0 (32') Kuku. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G: Als locals Cucu i Vives, i al visitant Genís. PÚBLIC: Uns 400 espectadors. COMENTARI: El Júpiter continua amb la seva bona dinàmica i ahir es va desfer d'un teòric aspirant a la part alta, l'Ascó, que es va fondre en només mitja part. I és que els de la Verneda en van fer prou amb quaranta-cinc minuts de bon joc i encert per estabornir un rival que ja no va saber reaccionar. Kuku va ser el primer d'obrir el camí als vuit minuts de partit. El davanter local va aprofitar una badada del porter rival, després que aquest no va blocar amb èxit un xut de Santolalla. Kuku va estar atent i va recollir el refús per fer l'1-0. Amb el resultat, l'Ascó va reaccionar però sense la profunditat necessària. I amb l'equip de Miguel Rubio bolcat a buscar l'empat, Kuku, per segon cop en la matinal, va tornar a foradar la porteria de Sergio López. El davanter va caçar una pilota llarga i va fer el 2-0 superant el porter visitant. En la represa, els homes de Juanjo García van saber controlar el joc i van acabar deixant sense opcions un Ascó excessivament feble.