3a divisió FEF

Un problema de punteria

3a divisió. El Santfeliuenc, que aquest estiu ha perdut els seus dos màxims golejadors de la temporada passada, és l'equip menys realitzador del grup català juntament amb el Peralada

Dos gols en sis partits són el pobre bagatge que ha condemnat el Santfeliuenc a la part baixa de la taula en aquest inici de lliga. Conscients des del principi, però, que l'equip hauria de patir aquesta temporada, a l'entitat del Baix Llobregat no estan capficats per la falta de punteria, tot i que són conscients que és un aspecte que cal millorar.

“Tenim certa preocupació per la falta de gol de l'equip, però de cap manera estem obsessionats”, sentencia el mister, Andrés González. El cert és que aquest estiu l'equip va viure la marxa dels dos màxims golejadors del curs passat –Carlos Cano i Ivan Peralta, deu i set gols, respectivament– i no ha pogut trobar, fins ara, substituts de garanties. Especialment dolorosa va ser la baixa de Carlos Cano, referència de l'equip l'any passat, que va marxar a principis d'agost quan a Sant Feliu pensaven que tenien la plantilla ja gairebé tancada.

Per substituir Cano va arribar Àlex Masuet, un davanter molt més polivalent i versàtil, però amb molt menys gol que l'actual jugador del Granollers. Per això el tècnic, Andrés González, confessa que des d'aleshores estan pendents del mercat, tot i que fins ara no ha sortit res interessant i alhora d'acord amb les possibilitats del club: “Tot i que podem fer un esforç, la realitat econòmica és delicada, i, a més, ara és una mala època del mercat.”

Àlex Bolaños, un dels jugadors experimentats de la plantilla, és conscient com el tècnic que la falta de gol és un mal que comença a pesar en l'equip, tot i que tot és qüestió de temps i de ratxes. “El futbol són dinàmiques; ara les poques oportunitats que tenim no les materialitzem, però estem convençuts que acabaran entrant”, explica el migcampista santfeliuenc, que té clar que la responsabilitat de cara a gol “és cosa de tots”. “És cert que la marxa de Cano ens ha fet mal, però no hem de buscar-li un substitut; el del Santfeliuenc és un joc coral, on tots ajudem i no juguem només per a un sol jugador”, explica Bolaños.

Sigui com sigui, si els de Sant Feliu volen patir menys que el curs passat hauran de millorar la punteria. L'any passat, en aquest moment de la temporada, havien anotat set gols més (nou), tot i que n'havien encaixat dos més. Però mentre vinguin mal dades, el tècnic Andrés González té clara la recepta: “Saber patir i que això no afecti la moral de l'equip.”

LES FRASES

Tenim certa preocupació per la falta de gol, però de cap manera estem obsessionats
Andrés González
ENTRENADOR del SANTFELIUENC

LA XIFRA

No hem de buscar un substitut de Cano; és un tema que ha de recaure en tot l'equip
Àlex Bolaños
migcampista del santfeliuenc
2
gols.
El Santfeliuenc només ha anotat dues dianes en sis jornades i s'ha quedat sense anotar en quatre partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)