3a divisió FEF

Cinc equips encara no coneixen la derrota

1a catalana. L'Horta i el Mollet lideren el grup 1; el Balaguer, el 2

Amb quatre jornades de campionat ja disputades, entre els dos grups de primera catalana ja només queden cinc equips invictes. Es tracta de l'Horta i el Mollet (grup 1) i del Balaguer, el Santboià i el Vista Alegre (grup 2).

En el primer grup, els dos conjunts que encara no han perdut són els mateixos que lideren la competició, empatats a vuit punts. En una lliga tremendament igualada, on cap equip ha guanyat més de dos partits, el fet de sumar en tots els partits disputats fins al moment està permetent a ambdós conjunts encapçalar la taula de classificació. En el grup 2 són tres els equips que no saben el que és marxar de buit d'un partit. El Balaguer, líder en solitari amb deu punts, suma tres victòries i un empat, uns números similars als d'un dels favorits per pujar a tercera, el Santboià, que ha jugat, però, un partit menys –dues victòries i un empat–. Més avall en la classificació, tot i que igualment amb el comptador de derrotes a zero, hi trobem el Vista Alegre. Els de Castelldefels només han guanyat un partit, però són el conjunt que més empats ha sumat de la categoria (tres) i encara no han perdut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)