Territorial

El lideratge permet somiar al Balaguer cotes majors

1a catalana. Després d'anys de patiment, a la Noguera tornen a somriure

El Balaguer, nou líder del grup 2 de primera, feia anys que no tenia res a celebrar. Però un inici excel·lent de temporada, en què l'equip de la Noguera encara no ha conegut la derrota, podria ser el punt d'inflexió per a una entitat que ho ha passat força malament aquestes últimes temporades.

Amb una plantilla amb molt pocs canvis respecte al curs anterior, però, els de la Noguera van fer els fitxatges justos per intentar fer un salt de qualitat, uns ajustos que, segons el tècnic, Jordi Cortés, no sabien “si serien suficients per estar a dalt”. “Ara hem vist que tenim un equip competitiu i somiem donar la campanada”, explica el mister, que té clar, però, que hi ha altres equips amb millor plantilla i un pressupost més elevat. “L'equip no està fet per pujar, però el nostre objectiu és estar entre els cinc primers la jornada 30 i veure aleshores si sona la flauta”, conclou Cortés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)