3a divisió FEF

Revelacions a examen

Duel a la zona alta. El Júpiter, tercer, i el Granollers, quart, volen allargar el bon inici en l'any del retorn a tercera. Els de la Verneda visiten el líder i els vallesans, un Vilafranca a l'alça

Després de vuit jornades, la classificació de tercera divisió presenta detalls sorprenents. Els més destacats són, probablement, la presència de dos equips acabats d'ascendir, el Júpiter i el Granollers, en les primeres posicions. Els dos equips volen allargar el bon inici de temporada i demostrar que la seva bona situació classificatòria no és casual ni fruit de la inèrcia guanyadora de l'ascens, i avui tenen un examen de nivell per avaluar la seva solidesa. El Júpiter, que basa la seva bona trajectòria en la fortalesa a la Verneda –només ha guanyat un partit dels quatre jugats a fora–, visita el terreny de joc del líder, el Gavà, que sembla haver abandonat el patiment de les últimes temporades per situar-se entre els millors. L'equip del Baix Llobregat encadena dos empats i necessita la victòria si no vol perdre la primera posició, ja que el Júpiter té només un punt menys. El Granollers, per la seva banda, visita el camp del Vilafranca, que de mica en mica s'acosta a les primeres posicions després d'un mal inici de lliga. Als penedesencs se'ls compta entre els favorits a lluitar per disputar la fase d'ascens.

El segon classificat és el Prat, que juga a l'estadi d'un Cerdanyola que encara no ha guanyat com a local i que últimament s'ha espavilat gràcies a dues victòries a camp contrari. A les portes de la zona alta hi ha l'Ascó i l'Europa, dos equips més cridats a estar entre els primers. Els de la Ribera d'Ebre juguen al seu estadi contra un Terrassa que rep massa gols –set en els últims dos partits– i per això està més a prop de baix que de dalt. L'Europa, per la seva banda, visita la Muntanyesa en el seu segon derbi barceloní seguit, després de l'empat sense gols contra el Sant Andreu. Un dels objectius dels graciencs és vèncer per primera vegada a tercera els de Nou Barris. La Muntanyesa encadena tres victòries al seu camp, on ja mostra l'habitual fortalesa. El Sabadell B, sisè, intentarà situar-se a tocar dels primers en la visita a Castellar del Vallès d'un irregular Manlleu, mentre que el Figueres vol redreçar el rumb a Vilatenim contra el Santfeliuenc.

Dos dels més necessitats, cara a cara

Dos dels equips més necessitats de punts són el Sant Andreu i el Peralada, que es veuen les cares aquest migdia al Narcís Sala. L'equip andreuenc, provinent de segona B, té objectius ambiciosos i espera abandonar ben aviat la zona baixa, però el retorn a tercera li està resultant més dur del previst i només ha guanyat dos partits, i tots en les tres primeres jornades. En les cinc últimes només ha sumat dos punts. El Peralada, per la seva banda, és el cuer i l'únic equip que encara no ha guanyat. Els alt-empordanesos encadenen tres derrotes; l'última, contundent contra el Sabadell B a casa (1-4). També a la zona baixa destaca el duel entre el Masnou, setzè, i el Palamós, dissetè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)