El Santfeliuenc torna a excel·lir i sorprèn el Júpiter

Expulsió abans del descans. La segona groga al local Santolalla, després del gol de Toro, facilita la victòria al conjunt d'Andrés González

El Santfeliuenc ha agafat embranzida i ja acumula sis jornades sense perdre. El conjunt d'Andrés González ha sortit de la part baixa de la taula, i ahir va rubricar la gran ratxa superant el Júpiter, la primera derrota local a la Verneda. El duel va estar marcat per l'expulsió a Santolalla just abans del descans i poc després del gol de Toro que va encarrilar la victòria de l'equip visitant. La primera part va ser molt igualada i els dos equips van tenir diverses ocasions per marcar el primer gol. Però va ser l'equip visitant el que es va avançar amb una rematada de cap al segon pal de Toro. Minuts abans, Víctor Colchero va salvar els seus traient una mà impensable en una rematada a boca de canó dins l'àrea. Poc després va arribar l'absurda expulsió de Santolalla, que va deixar l'equip local amb deu homes i poques possibilitats de remuntar. Perquè a partir del segon temps, el Santfeliuenc va llegir molt bé el guió i va esperar les escomeses del rival per actuar al contraatac. Els locals no van tenir oportunitats clares amb el 0-1 i, en canvi, els visitants van aprofitar per sentenciar en una pilota a l'espai en superioritat numèrica. A partir d'aquí, els barcelonins van continuar assetjant la porteria d'Oliver i van poder escurçar distàncies, però la defensa del Santfeliuenc va avortar qualsevol opció.

JÚPITER 0 SANTFELIUENC 2

JÚPITER: Víctor, Adrià, Marc (Quim Solano, 67'), Santolalla, Reina, Sergi, Josu (Vives, 76), Geri (Pau, 61'), Kuku, Prat i Pau. SANTFELIUENC: Oliver, Víctor, Ortiz, Joserra, Alberto, Tena, Quiles (Mata, 81'), Imanol (Adri, 64'), Toro, Bolaños i Eric (Faura, 89'). GOLS: 0-1 (40') Toro. 0-2 (67') Quiles. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Als locals Josu, Kuku i Prat; als visitants Joserra, Imanol i Bolaños. T.V.: Al local Santolalla (44'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a la Verneda.