3a divisió FEF

Alguns favorits amb camí encara per recórrer

3a divisió. L'Europa, el Figueres i l'Ascó, els tres equips que van fer ‘play-off' i no van pujar, han començat la lliga allunyats de la zona d'ascens

Una temporada no té res a veure amb l'altra i el que has fet en el passat de poc et serveix en el present... I si no que ho preguntin a l'Europa, el Figueres i l'Ascó, els tres equips que l'any passat van disputar la promoció d'ascens juntament amb la Pobla de Mafumet.

Cap dels tres equips, que enguany repetien l'objectiu de classificar-se entre els quatre primers, ha tingut l'inici esperat i en la jornada 10 es troben en la zona mitjana de la taula. “Esperàvem estar més amunt, però hem tingut un inici molt irregular; n'estem donant una de freda i una de calenta”, explica Pedro del Campo, capità del Figueres, que té clar que l'objectiu torna a ser repetir la promoció d'ascens: “Per això vam mantenir el bloc i hem fitxat jugadors per apujar el nivell.” Com a Ascó, però, la idea de mantenir el mateix bloc per donar continuïtat al bon curs passat no sembla que hagi acabat de funcionar. “L'any passat, després del mal inici amb canvi d'entrenador inclòs, teníem com a objectiu anar escalant posicions... Enguany l'objectiu sembla molt llunyà i estem perdent punts molt valuosos en aquestes jornades”, conclou del Campo.

Un cas ben diferent és el de l'Europa, que després de tres promocions d'ascens seguides aquest estiu ha canviat de tècnic i més de mitja plantilla. “L'inici és millorable i és evident que no és com esperàvem, però tenim la confiança de capgirar-ho i començar a sumar”, explica el capità Àlex Cano: “Sabíem que el canvi costaria al principi, perquè Poch té una filosofia marcada.”

El conjunt gracienc ha mostrat indicis de recuperació però no els ha pogut donar continuïtat: “És clar que l'objectiu segueix sent la promoció, però ara busquem objectius més a curt termini, com és guanyar un partit, ja que fa moltes setmanes que no ho fem”, explica.

LES FRASES

Després del mal inici, el curs passat l'objectiu era anar escalant... Ara sembla tot massa lluny
Pedro del Campo
capità del figueres
L'objectiu segueix sent la promoció, però ara busquem objectius més a curt termini
Àlex Cano
capità de l'europa
L'inici és millorable i és evident que no és com esperàvem, però tenim la confiança de capgirar-ho i començar a sumar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)