Més futbol

Es busca dominador en el derbi

Divisió d'honor juvenil. L'Espanyol rep avui el Barça amb l'objectiu d'afermar el segon lloc, allunyar els blaugrana i mantenir el ritme del Mallorca, que és el líder incontestable del grup

Després d'aconseguir el títol de campió de grup la temporada passada, l'Espanyol juvenil afrontava una campanya plena de reptes, ja que bona part de la generació es va integrar al B durant l'estiu. El conjunt blanc-i-blau, però, manté l'ambició i ja és segon, un punt per sobre del Barça, que vol recuperar l'hegemonia. El derbi que hi ha aquesta tarda a la ciutat esportiva Dani Jarque (16 h), doncs, no podria tenir més al·licients, ja que els dos conjunts hi arriben en un bon moment i tenen arguments per sumar els tres punts i mirar d'apropar-se al Mallorca, dominador absolut del grup.

El tècnic de l'Espanyol, David Gallego, fa un bon resum del que significa un derbi. “Hi ha un factor emocional que és difícil de controlar en aquest tipus de partits”, afirma el de Súria, que adverteix del potencial que té el Barça: “Cal estar concentrats, perquè tenim un rival d'un enorme potencial.” Gabri, per la seva banda, remarca també que “un derbi té quelcom especial”, i es mostra satisfet per la reacció del seu conjunt: “Després d'aquelles dues derrotes, l'equip va refer-se ràpidament i des de llavors tot han estat victòries.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)