El Prat remunta i es fa fort en el primer lloc

Triomf en el 83'. Juanma va fer el gol del Masnou i Ignacio i Sascha, els dels locals

MASNOU 1 PRAT 2

PRAT: Toni, Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede Bessone (Gerard, 6'), Putxi, Ignacio, Jaime, Elhadji (Sascha, 64'), Jordi i Nacho (Collado, 79'). MASNOU: Leva, Nico Pandiani, Juanmi, Dani Prieto, Guti (Lora, 45'), Sebas, Márquez, Mendo, Pol (Óscar Arnau, 84'), Samper i Josevi (Llobet, 58'). GOLS: 0-1 (4') Juanma. 1-1 (44') Ignacio. 2-1 (83') Sascha. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: Als locals Oriol Ricarte, Jordi i Jaime, i als visitants Juanmi, Guti i Samper. PÚBLIC: Uns 450 espectadors. COMENTARI: El Prat va derrotar el Masnou gràcies als gols d'Ignacio i Sascha en els últims minuts de cada meitat, que van capgirar el de Juanma, i gràcies als empats del Júpiter i del Gavà es fa més fort en la primera posició. L'equip de Pedro Dólera té un marge de quatre punts respecte al segon classificat, que ara és el Sabadell B. El partit va començar molt bé per al Masnou, ja que, en un falta penjada per Mendo, Juanma va posar el peu entre rebots per fer el gol visitant. Després, el Prat va dominar, tot i que sense crear gaires ocasions de gol. Les que va tenir les va aturar el porter Leva. Just abans del descans, però, una pèrdua de pilota dels visitants va permetre a Ignacio encarar Leva i superar-lo amb una vaselina. En la segona meitat, es va incrementar el domini del Prat fins que Sascha, de cap en un córner, va fer el 2-1.