El Sabadell B derrota el Cerdanyola i ja és segon

Victòria clara. El filial arlequinat escala fins a la segona posició en vèncer en set minuts d'inspiració amb gols de Manel (70'), Cesc (74') i Max (77')

El Sabadell B escala fins a la segona posició després de derrotar amb un resultat concloent el Cerdanyola. De totes maneres, la victòria del filial arlequinat no es va materialitzar fins ben entrada la segona meitat, gràcies als set minuts d'inspiració en què van arribar els gols de Manel Martínez (70'), Cesc (74') i Max (77'). El domini en la primera meitat ja va ser del Sabadell B, que li va faltar més verí per aprofitar les seves accions per les bandes, sobretot la de Max. Manel Martínez va tenir la millor ocasió dels locals en la primera meitat, mentre que el Cerdanyola va inquietar Sergio en una acció que va acabar amb un gol anul·lat a Javi Sánchez. En la segona meitat va continuar la iniciativa superior dels locals, que a partir del minut 70 van mostrar una gran efectivitat. Primer va ser Manel rematant una centrada des de la banda esquerra de Cesc el que va batre Pociello. Poc després, el mateix Cesc va rebre una assistència de Sandro, que feia poc que estava sobre el terreny de joc, i va marcar a porteria buida després de driblar el porter visitant. I, en un contraatac ràpid, jugada entre Sandro i Xavi Civil i rematada final de Max. En un tres i no res, el Cerdanyola havia encaixat tres gols, de manera que no va tenir capacitat de reacció. Així, els últims minuts del duel van estar controlats per un Sabadell B que ha guanyat quatre dels cinc últims partits de lliga que ha disputat.

CERDANYOLA 0 SABADELL B 3

SABADELL B: Sergio, Diego (Sandro, 65'), Guillem, Estellés (Alba, 79'), Pol, Josep, Max, Parera, Manel Martínez (Xavi Civil, 75'), Ñito i Cesc. CERDANYOLA: Pociello, Guille, Víctor Duran, Aitor, Cuadras, Juli, Eric (Diego, 59'), Pitu (Rubén López, 83'), Javi Sánchez, Oriol Molins i Sergio Ginés (Daisuke, 74'). GOLS: 1-0 (70') Manel Martínez. 2-0 (74') Cesc. 3-0 (77') Max. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: Al visitant Cuadras.