3a divisió FEF

El descens comença a bullir

3a divisió. El duel entre el Peralada i el Masnou definirà molt en la part baixa de la taula classificatòria d'on intentarà sortir l'enquistat Europa al Sardenya contra el Palamós

No es poden esperar gaire més ni el Peralada ni el Masnou en reaccionar per sortir de la zona de descens. De fet, allargar-se una jornada més a la cua pot tenir efectes devastadors en la moral i en els punts perquè el ritme que estan portant els altres candidats a caure-hi està sent molt alt.

El penúltim i l'últim classificat se les hauran en un xoc en el qual tots dos equips arriben en bona forma, sense haver perdut en la darrera jornada. De fet, els masnovins ja podran comptar amb el recent fitxat Adri Borreda (Sabadell B) mentre que els empordanesos només tindran la baixa de Joan Pons. Una derrota pot ser dura però la resta de resultats influiran en el dramatisme perquè el Rubí juga a casa contra el Figueres i l'Europa al Nou Sardenya contra el Palamós. El conjunt vallesà tindrà la important baixa d'Aleix Domínguez (sanció) i també les dels defenses Kiki i Carrasco mentre que els escapulats buscaran la victòria després de dos mesos sense guanyar en lliga. Entre setmana, però, els d'Albert Poch sí que van guanyar (0-15) en un amistós contra el Masquefa, de quarta catalana.

Líder contra quart

A la part alta, el Prat i el Júpiter protagonitzaran un duel molt exigent. “Per mi el Júpiter no és un equip revelació, perquè té una molt bona plantilla i perquè fa anys que treballa amb el mateix entrenador”, explica Pedro Dólera que ja pot disposar de Ion Vázquez.

Els barcelonins, en canvi, només tindran la baixa de Vives, expulsat el passat diumenge, però hauran d'afrontar el duel al camp del líder en el pitjor moment del curs: només han aconseguit un empat en els últims tres enfrontaments.

L'Europa, amb la defensa en quadre

Amb la lesió de llarga durada de Javi Iglesias i sense que s'hagi fet encara cap incorporació, Albert Poch compta en l'actualitat amb només 5 defenses naturals en la plantilla. Uns problemes que s'han agreujat les últimes setmanes amb les lesions dels centrals Cano i David López, que han provocat que, en alguns partits, el tècnic hagi hagut d'improvisar amb l'inclusiód'homes com Padilla, Fran Bea o Àlex Fernández al centre de la defensa. Per sort per l'Europa, el Comitè ha retirat la segona targeta que Alberto va veure la setmana passada.

Sabadell B, el conjunt més en forma

14 punts dels últims 18 jugats, o el que és el mateix, quatre victòries i dos empats en les últimes sis jornades, han impulsat al filial arlequinat en la segona posició de la taula. Amb un Prat que no perd des de la jornada 5, i amb un Gavà i Júpiter que han perdut pistonada, el Sabadell B s'ha convertit en el principal perseguidor del líder. Els arlequinats, que només compten amb els dubtes de Pol Moreno i Parera, rebran al Vilafranca en un duel de contrastos. Els vallesans són la millor defensa de la lliga (9 gols), i els del Penedès, la pitjor (26).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)