El Prat espera al segon temps per refermar-se

No es relaxen. Els potablava aguanten les escomeses del Santfeliuenc i obtenen una victòria que alerta els perseguidors

El derbi va refermar el Prat en el lideratge en superar un voluntariós Santfeliuenc en un matx entretingut en què els gols es van fer esperar al 2n acte. La primera part va ser molt equilibrada i amb domini del joc aeri i de les pilotades llargues. La primera ocasió clara va ser per als visitants en una rematada d'Ignacio (3'). El Santfeliuenc va respondre mitjançant accions d'Adri Ruiz i Pacheco. Sascha, de cap, va cuidar fer gol (36') però la rematada va picar a la part lateral del pal. La segona part no va poder començar més bé per al líder. Els de Pedro Dólera van treure profit de la primera acció perillosa (48'), un córner rematat per Lario. El Santfeliuenc, però, no va renunciar als punts i va continuar tenint ocasions. Però de seguida, Sascha (63') de cop de cap col·locat va encarrilar el xoc per als visitants. Els locals van trobar premi a la insistència en el gol de Toro: en un xut col·locat que va treure les teranyines del fons de l'escaire. El gol va fer renéixer la il·lusió de l'afició santfeliuenca però al minut 89 Ignacio Rosillo va silenciar Les Grases en culminar amb precisió una passada d'Elhadji.

SANTFELIUENC 1 PRAT 3

SANTFELIUENC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto, Pere, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Quiles, 66') Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz i Éric Pacheco (Guille Sarmiento, 66'). PRAT: Texeira, Albarrán, Lario, Ricarte, Rovira, Putxi, Ignacio, Lara (Ion Vázquez, 65'), Sascha (Elhadji, 72'), Jordi Sánchez i del Moral (Charly Ruiz, 77'). GOLS: 0–1 (48') Lario. 0-2 (63') Sascha. 1-2 (79') Toro. 1-3 (89') Rosillo. ÀRBITRE: García Rosel T.G.: als locals Maldonado, David Toro, Éric Pacheco; i als visitants Putxi, Javi Lara, Sascha i Charly Ruiz. PÚBLIC: 450 espectadors.