2a divisió FEF

El fortí ha de seguir dempeus

2a divisió B. L'Olot rep diumenge l'Hèrcules, en l'últim partit de l'any, amb l'objectiu de continuar amb la bona ratxa de resultats a casa, que ja s'enfila a les quatre victòries seguides

La dita “com a casa enlloc” seria perfectament aplicable a la trajectòria que està firmant l'Olot aquesta temporada. El conjunt de la Garrotxa encadena quatre victòries com a local, on ha aconseguit catorze dels dinou punts que suma en total en la classificació. La mala dinàmica dels olotins lluny del municipal –acaben de perdre al camp del cuer destacat, el Llosetí (1-0)– eleva la importància del pròxim partit, contra l'Hèrcules, un dels equips més potents del grup i que actualment travessa una ratxa brillant de dotze jornades sense perdre amb un balanç de sis victòries i sis empats: “El proper partit és important, com tots els que juguem a casa. Hem d'aprofitar la bona ratxa que portem davant la nostra gent i demostrar que en aquest escenari costa que els equips ens superin”, comenta el lateral dret de l'Olot, Albert Blázquez, que admet que l'equip se sent molt bé al seu fortí, el municipal: “Sentim el suport de l'afició. És el nostre estadi, ens hi trobem molt bé, coneixem les dimensions, sabem què hem de fer i potser per això ens està costant més obtenir bons resultats fora de casa. En l'últim matx contra el Llosetí ens vam trobar un camp petit, amb una superfície dolenta.”

El defensa de Besalú s'està consolidant en la posició de lateral dret i ha estat titular en onze dels últims tretze enfrontaments. Aprofitant la recol·locació de Jose a l'eix central, el principal competidor en la seva posició, Blázquez s'ha fet seu el carril i demostra en cada partit la seva projecció ofensiva i qualitat tècnica: “Estic molt content d'estar a l'Olot. L'estil de joc em beneficia, juguem amb un caràcter ofensiu i m'hi adapto molt bé”, analitza l'exjugador del Vila-real B, arribat l'estiu passat de nou a la Garrotxa i conscient que contra l'Hèrcules l'equip haurà de mostrar la seva millor versió si vol sumar els tres punts: “Serà molt complicat i ho sabem. És un dels rivals més forts del nostre grup però estem motivats i volem els tres punts. Això és l'únic que tenim al cap.”

L'Olot no perd a casa des del 20 de setembre contra el Barça B (0-1), en un matx en què va merèixer com a mínim puntuar. Aquesta temporada, a més de perdre contra el filial blaugrana, els olotins també van ensopegar en la jornada inaugural contra l'Alcoià (1-2). En la resta de partits, els de Rodri van empatar contra el Lleida Esportiu i contra el Sabadell, tots dos a un gol.

EL PROTAGONISTA

OLOT-València B
2-0
Diego (64') i Sana (90')
OLOT-Eldenc
5-0
Perea (15'), Uri Santos (35' i 68'), Diego (41') i Marcel Serramitja (89')
OLOT-Cornellà
2-0
Perea (30') i Djak (47')
OLOT-Espanyol B
2-1
Uri Santos (1') i Sergio Ortiz (89') / Marc Roca (78')

DURANT LA RATXA

L'Olot ha mostrat fortalesa en les dues àrees jugant a casa amb 11 gols a favor i només un en contra
Estic molt content d'estar a l'Olot. L'estil de joc em beneficia, juguem amb un caràcter ofensiu
Albert Blázquez
lateral dret de l'Olot
A casa sentim el suport de l'afició. És el nostre estadi, ens hi trobem molt bé, coneixem les mides i sabem què hem de fer en cada moment
Hem d'aprofitar la bona ratxa que tenim a casa i demostrar que en aquest escenari costa que els equips ens superin
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)