L'Ascó s'avança al començament, però perd en la pròrroga

Copa Federació. Els gols d'Asin i Lucho, en el temps extra, van eliminar el conjunt verd

ASCÓ 1 (0) SARIÑENA 2 (1)

ASCÓ: Sergi Fuertes, Pau Ripoll, Argilaga, de Nova, Jose Ramon © (Socias 78'), Artur Gòdia, Gerard Roigé (Alexis 84'), Cristino (Massana 61), Bertomeu, Llopis i Munta. SARIÑENA: Ribas, Crespo, Beltran, Larios ©, Rosa (Casas 117'), Asin, Badu (Ibra 78'), Matute, Cano, Lucho i Dailos. GOLS: 1-0 (18') Jose Ramon. 1-1 (95') Asin. 1-2 (112') Lucho. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: als locals Cristino i Bertomeu; als visitants Crespo, Matute i Beltran. PÚBLIC: 130 persones al municipal d'Ascó. COMENTARI: L'Ascó va completar el trio d'equips catalans eliminats en la copa Federació en perdre en la pròrroga. El conjunt verd es va avançar en el marcador i va igualar el marcador global al començament, però no va poder decidir el partit i el xoc va anar directe a la pròrroga, on els visitants van ser letals amb dos gols. El partit va començar amb els locals dominant la pilota i els visitants esperant al contraatac. No va ser fins a una falta lateral, rematada per Jose Ramon, que els verds es van avançar. Després de la diana, el Sariñena ho va intentar amb pilotes llargues i va posar a prova Sergi Fuertes dos cops, sense sort. L'Ascó no va tenir gaires oportunitats i el partit va anar inevitablement a la pròrroga, on va decidir, de seguida, el gol d'Asín en un llançament de córner. Lucho, ja al final, amb el partit deciditt, va rematar la feina.