Internacional

Guardiola, preparat per anunciar que deixa Munic

Bundesliga. El català no renovarà amb el Bayern i té quatre ofertes per a la temporada vinent: dels dos equips de Manchester, del Chelsea i del PSG

La temporada en curs serà l'última de Pep Guardiola com a entrenador del Bayern. El tècnic de Santpedor, que fins ara havia mantingut en interrogant el seu futur, anunciarà en les pròximes hores la seva decisió de no renovar amb el club muniquès i de buscar noves experiències a partir de la temporada vinent.

De pretendents no n'hi faltaran, ja que quan falta mitja temporada perquè acabi el seu vincle amb el Bayern, ja té sobre la taula ofertes de quatre dels equips més potents del continent: dels dos de la ciutat de Manchester, del Chelsea i del París Saint-Germain. De les quatre opcions, la del Manchester City és la més viable ara mateix, si bé Guardiola encara no té res acordat amb ningú. El conjunt skyblue ja fa temps que pensa en el català com el tècnic predilecte per enfocar tot el seu potencial i la presència de Txiki Beriguistain –director esportiu durant l'etapa de Guardiola al Barça–, reforça la seva candidatura. Contra tot pronòstic, el Manchester City va decidir renovar Manuel Pellegrini fins al 2017 l'estiu passat, per la qual cosa haurien de liquidar el contracte del tècnic xilè abans d'incorporar Guardiola, però el rendiment irregular del primer equip aquesta temporada empenyen el conjunt de Manchester a donar un nou impuls a un projecte grandiloqüent, però que no ha acabat de trobar un entrenador capaç de col·locar el City entre els contendents a guanyar la Champions League.

Europa, deute pendent

A Pep Guardiola li quedaran encara sis mesos de reptes al capdavant del conjunt muniquès, especialment el de la Champions League. Després d'haver guanyat la Bundesliga en els seus primers dos anys a Alemanya i de tenir la tercera força ben encaminada en el tercer tram de l'any, el català té l'espina clavada dels dos anys anteriors, quan primer el Real Madrid i després el Barça el van deixar a les portes de la que hauria estat la seva tercera final com a tècnic.

PALMARÈS A MUNIC

5
títols
ha guanyat: 2 lligues, 1 copa, 1 mundial de clubs i 1 supercopa europea.
Per lligar Guardiola, el City hauria de fer fora Pellegrini, amb contracte fins al 2017
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)