La millor manera d'agafar oxigen

Clar. El Cerdanyola s'imposa amb solvència a l'Ascó i agafa marge respecte del perill

CERDANYOLA 3 ASCÓ 0

CERDANYOLA: Pociello, Aitor Pérez, Duran, Cuadras, Barriendos, Serrano, Daisuke, Valderas, Eric Blasco (Javi Sanchez, 78'), Oriol Molins (Roger, 83') i Diego (Jota, 73'). ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, Argilaga (Munta, 28'), Socías (Gerard Roigé, 71'), José Ramón (Pau Ripoll, 46'), Artur Gòdia, Cristino, Massana, Virgili, Llopis i Bertomeu. GOLS: 1-0 (31') Duran. 2-0 (36') Daisuke. 3-0 (73') Diego. ÀRBITRE: Garcia Fuster. T.G.: Als locals Eric Blasco i Cuadras; i als visitants José Ramón, Massana, Sergio López, Socías i Edu Vives. COMENTARI: El Cerdanyola tancarà l'any respirant millor. El conjunt vallesà va imposar-se amb solvència a l'Ascó i agafarà una mica de marge respecte del perill. Els locals van encarrilar el partit en cinc minuts d'inspiració just passada la primera mitja hora. En el 31' Víctor Duran va obrir la llauna en rematar un córner sense oposició. Cinc minuts després, Daisuke va ampliar l'avantatge després de caçar un rebuig. Amb el 2-0, el Cerdanyola va saber mantenir a ratlla un Ascó molt batallador. Els de la Ribera d'Ebre, però, van acabar abaixant els braços quan faltava un quart d'hora per al final: Diego va sorprendre Sergio López amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea.