3a divisió FEF

Un Manlleu en línia ascendent assalta la zona de promoció

Forts a fora. Els osonencs han sumat 25 dels seus 32 punts lluny del seu estadi

El Manlleu segueix escalant posicions i ja és quart després de sumar la vuitena victòria a domicili de la temporada. El Santfeliuenc va disposar més del domini de la pilota, però els osonencs, més ordenats, van sentenciar amb una diana de Manel Sala. En la primera meitat, Arnal va gaudir de les millors ocasions visitants en dues rematades de cap (6' i 30'), però va ser en la represa quan Manel Sala va obrir la llauna amb una rematada suau després d'un seguit de rebots (65'). Després del gol, els locals van intentar reaccionar, però van topar amb un Manlleu molt ordenat que fins i tot hauria pogut sentenciar en una acció individual de Kako (76').

SANTFELIUENC 0 MANLLEU 1

SANTFELIUENC: Santi, Mata (Víctor, 73'), Alberto, Álex Bolaños, Ortiz, Imanol, Faura (Maldonado, 73'), Tena, Guille Sarmiento (Quiles, 62'), David Toro i Adri Ruiz. MANLLEU: Aroca, Seuma, Canal, Peña, Marimón, Brice, Martí Soler (Pol Coll, 59'), Maik, Manel Sala (Aumatell, 77'), Arnal i Josua (Kako, 59'). GOLS: 0-1 (65') Manel Sala. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: Als locals Mata, David Toro i Maldonado; i als visitants Peña i Brice. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)