El Vilafranca entra a la promoció golejant l'Ascó

L'expulsió marca el camí. Els canvis en el descans, per lesió, de Virgili i Cristino, i l'expulsió de José Ramon (57') van ser una llosa per als visitants

El Vilafranca, que continua sent un mur a casa, es va posar en posicions de promoció d'ascens després de golejar l'Ascó. Els d'Ivan Moreno es van refer d'un mal inici de partit, però no van perdonar quan els verds, molt afectats per les baixes de Virgili i Cristino, i sobretot per l'expulsió de José Ramon, van defallir. I això que l'Ascó es va avançar en el minut 8 amb una pentinada de Virgili després d'una falta servida per Ivan Cristino. El degà penedesenc va reaccionar ràpidament, i en una jugada similar, Fontanils va rematar amb el cap una falta centrada per Oribe. La primera part va transcórrer en mig de moltes imprecisions, i marcada pel fort vent que no va deixar que cap dels dos equips es lluís gaire.
Canvis per lesió
Els problemes físics van obligar Miguel Rubio a canviar dos jugadors en el descans. Virgili i Cristino, els dos protagonistes del gol, van haver de ser substituïts i això, sumat a l'expulsió de José Ramon a manca de mitja hora, va condicionar un Ascó que es va veure superat pel Vilafranca. Els locals van començar a jugar a pler i Sergi Moreno, de rematada acrobàtica, i Oribe, per dues vegades, primer de xut creuat i després a passada de Triguero, van sentenciar el partit.

ASCÓ 1 VILAFRANCA 4

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran (Marcos Gudies, 77'), Eric Via, Fontanils, Castillo, Medina (Boira, 80'), Sergi Moreno, Oribe, Guti (Gestí, 70'), Illescas i Triguero. ASCÓ: Sergio, Edu Vives, Argilaga, Socías, José Ramon, Artur Godia, Munta (Pau Ripoll, 69'), Miki Massana, Virgili (Roigé, 46'), Guiu i Cristino (Llopis, 46'). GOLS: 0-1 (8') Virgili. 1-1 (13') Fontanils. 2-1 (65') Sergi Morteno. 3-1 (67') Oribe. 4-1 (82') Oribe. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: Als locals Duran, Sergi Moreno i Illescas; als visitants Socías i Munta. T.V.: Al visitant Jose Ramon (57') per doble groga. PÚBLIC: 200 espectadors al municipal de Vilafranca.