3a divisió FEF

L'Ascó torna a perdre contra un Figueres efectiu

Cinc de seguides. Els locals continuen en caiguda lliure i són a tocar del descens

L'Ascó continua estimbat i sense capacitat de reacció. El conjunt de Miguel Rubio encadena el cinquè partit consecutiu sense aconseguir la victòria i ahir en va encaixar una de dolorosa contra el Figueres. Els visitants van materialitzar les poques ocasions que van tenir i van furgar la ferida del rival, que encadena la segona victòria consecutiva. La rauxa inicial asconenca no va servir de res perquè el Figueres es va avançar per mitjà d'Adrià en un llançament de córner. La sentència va arribar en l'inici de la segona meitat en una rematada d'Èric Vilanova, lliure de marca, en una centrada des de la banda.

ASCÓ 0 FIGUERES 2

ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, Argilaga (de Nova 45'), Joel Coch, Socías, Artur Gòdia, Munta (Llopis 65'), Massana, Bertomeu, Guiu i Gerard Roigé. FIGUERES: Aleix, Quimo, Masó, Sergio Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro ©, Roger Vidal, Adrià (Chicho 78'), Eric Vilanova (Roger Brugué 72') i Ritxi (Serramitja 59'). GOLS: 0-1 (25') Adrià. 0-2 (51') Èric Vilanova. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als visitants Aleix, Masó i Roger Vidal. PÚBLIC: Uns 110 espectadors al municipal d'Ascó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)