3a divisió FEF

El Peralada viu una catarsi

Tot rodó. Els xampanyers s'exhibeixen contra el Terrassa i firmen una gran golejada en una tarda completament màgica. La reaparició de Joan Pons deu mesos després hi posa la cirera

La contundent victòria del Peralada ahir contra el Terrassa va ser tot just la tercera dels xampanyers aquest curs, però si per alguna cosa han destacat els d'Arnau Sala aquesta temporada és perquè quan han sumat els tres punts ho han fet per la porta gran. Contra el Sant Andreu el Peralada va estrenar la casella de victòries amb un contundent 0-4 i a casa van guanyar el primer partit contra l'Ascó també fent quatre gols (4-1). Ahir, tot va sortir encara més rodó. El Peralada va brillar, va sentenciar el partit de seguida, es va convertir en el segon equip de la categoria capaç de marcar sis gols en un partit –abans ho havia aconseguit el Sant Andreu– i va abandonar la cua de la classificació. A nivell individual, també va destacar el gran debut de Xavi Ferrón, que va anotar dues dianes, però per sobre de tot, la gran notícia va ser el retorn de Joan Pons després de lesionar-se al mes de març. Tot plegat, per firmar un partit inoblidable, que només va tenir la mala notícia de les lesions d'Ivan Fernández i Kike Sánchez. La gran metamorfosi que van experimentar ahir els peraladencs va tenir només a veure amb la definició. Si altres dies el gol no havia acompanyat el bon joc del Peralada, ahir des de ben aviat es va veure que tot seria diferent. En la primera ocasió, Moñino va obrir el marcador rematant de cap després d'un refús (7'), i en la segona Jaume Duran va ampliar l'avantatge amb un xut des de la frontal que va desviar a la xarxa un defensa (10'). Per si no n'hi havia prou, amb un Terrassa descol·locat, Kike Sánchez va fer el 3-0 rematant una centrada de Marc Mas amb el cap (17'). Ni el gol amb el cap d'Aaron Bueno per al Terrassa, que retallava distàncies (26'), va servir per amargar el dia als locals, i és que abans del descans Kike Sánchez encara va poder fer el quart, però el seu xut va acabar al travesser. Amb el partit encara obert, tot i l'embranzida inicial, en la represa el Peralada es va tornar a lluir per sentenciar, golejar i fer gaudir l'afició. Ferrón va ser l'encarregat de situar el 4-1 i el 5-1 al marcador definint dues vegades a la perfecció davant Barragan –primer aprofitant una gran assistència de Borja i després finalitzant una jugada personal–, i Argi va firmar el 6-1 definitiu rematant de cap una centrada de Mas abans que Joan Pons arrodonís la festa xampanyera amb el seu retorn en el 75'.

PERALADA 6 TERRASSA 1

PERALADA: Ureña, Sergio García, Lluc Banús, Botxi, Argi, Ivan Fernández (Borja, 50'), Guillem Cornellà, Moñino, Kike Sánchez (Xavi Ferrón, 46'), Jaume Duran (Joan Pons, 75') i Marc Mas. TERRASSA: Barragan, Chele, Eric, Peña, Jou, Miki Martínez (Güell, 46'), Merchán (Adri, 68'), Isaac Maldonado, Oscar (Manu, 81'), Boniquet i Aaron Buenp. GOLS: 1-0 (7') Moñino. 2-0 (10') Jaume Duran. 3-0 (17') Kike Sánchez. 3-1 (26') Aaron Bueno. 4-1 (57') Xavi Ferrón. 5-1 (69') Xavi Ferrón. 6-1 (72') Argi. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Cap.

ELS VESTIDORS

Avui hem estat a un gran nivell. Hem aconseguit atacar molt bé com altres dies, i a més hem tingut la sort que ens han entrat les ocasions
Avui podem dir amb el cap ben alt que hi ha hagut dies que hem jugat igual o millor que avui, però el resultat no ha acompanyat
Sempre que entren les dues primeres ocasions és més senzill jugar, perquè estàs més còmode
Arnau Sala
entrenador del peralada

Sumen una victòria nou partits després

Des que l'1 de novembre l'Ascó va visitar el municipal de Peralada i els xampanyers van obtenir el triomf per 4-1, els d'Arnau Sala no sabien el que era guanyar. Des de llavors, el Peralada havia encadenat vuit partits sense guanyar, en què havia empatat un total de sis partits –contra el Vilafranca (2-2), el Gavà (1-1), el Palamós (1-1) i el Granollers a domicili (1-1); i contra el Figueres (1-1) i el Masnou (1-1) a casa– i havia perdut contra el Júpiter a casa (1-2) i el Santfeliuenc a fora (3-0).

Xavi Ferrón viu el debut somiat amb el Peralada

L'extrem figuerenc va arribar a Peralada dijous procedent del Girona B i només tres dies després va comptar amb la confiança d'Arnau Sala. Degut a la lesió de Kike Sánchez en el tram final de la primera meitat, Ferrón va entrar després del descans i va respondre a la confiança del tècnic. Les dues primeres ocasions que va tenir les va transformar en el 4-1 i el 5-1, que servien per deixar el partit completament sentenciat. “Sempre ha tingut gol i, en aquest sentit, esperem que ens ajudi molt”, va valorar Arnau Sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)