3a divisió FEF

RAFA LEVA

EXPORTER DEL MASNOU I PORTER DEL SANTBOIÀ

“No marxo de la 3a divisió per no tornar”

Rafa Leva deixa el Masnou per problemes laborals

Després de nou temporades a tercera, baixa a 1a catalana per pujar amb el Santboià

Nou temporades a tercera, gairebé sense excepció, queden enrere per a Rafa Leva (Barcelona, 1981). El porter va jugar contra el Cerdanyola el seu últim partit amb el Masnou per tornar a casa, a Sant Boi, allà on va brillar més. El conjunt maresmenc, que també ha donat la baixa d'Alabau, incorpora Pociello.

Per què marxa del Masnou?
Un dels punts més importants era per qüestions laborals, perquè no puc compaginar alguns dels entrenaments que fa l'equip per la meva feina. I, d'altra banda, per complir també una de les meves il·lusions, que era la de tornar a casa. De Sant Boi vaig marxar fa uns anys per unes circumstàncies determinades i ara torno per unes altres. He de dir que jo em vaig comprometre amb el Miguel López [tècnic del Masnou] que no reforçaria cap equip de la mateixa categoria.
Vostè sempre havia dit que en algun moment havia de tornar a Sant Boi...
Tinc la il·lusió d'un xaval, ara mateix. Ho tenia molt clar, que en algun moment de la meva carrera havia de tornar.
Fa molts anys que és a la categoria, on s'ha afermat com un dels porters clàssics. Hi diu adéu?
No és un adéu, hi vull tornar. Jo me'n vaig a primera catalana per ajudar el Santboià a tornar al lloc on es mereix estar. Ni de bon tros marxo de la tercera divisió per no tornar mai més, tot al contrari.
Al Masnou, què hi deixa?
No m'ha agradat haver de deixar l'equip a mitja temporada tal com està. A ningú li agradaria. És una entitat que m'ha tractat molt bé, amb un cos tècnic increïble, ajudat d'una directiva que ho dóna tot. La feina no es veu reflectida però estic convençut que l'equip tirarà cap amunt i sortirà de la situació en la qual ara mateix es troba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)