3a divisió FEF

Boris ja goleja amb la samarreta del Gavà

Debut i doblet. El punta barceloní va tenir l'estrena somiada amb el seu nou equip

Havia tingut un inici de campionat complicat a l'Hospitalet, on una lesió i el mal moment que viu l'equip de la franja l'havien relegat gairebé a l'ostracisme, però Boris Garrós no sembla que hagi perdut una capacitat que l'ha caracteritzat durant tota la seva carrera: el gol.

I és que si no no s'explica el seu debut amb el Gavà, el seu nou equip. Titular en punta d'atac fent parella amb Raíllo, el davanter barceloní va igualar el gol inicial de Triguero en el minut 13 i va donar els tres punts al seu equip en l'afegit. Millor debut, impossible. “Em vaig sentir realitzat i important dins un terreny de joc, que és el que buscava amb el canvi d'aires”, explica Garrós,

Golejador contrastat a tercera, el jugador no ha acabat d'explotar, per un motiu o altre, a segona divisió B, tot i que diu que no es tanca les portes a un possible retorn a la divisió de bronze. De moment, però, l'objectiu a curt termini sembla clar: “Jugar la promoció d'ascens amb el Gavà.” Amb els seus gols tot sembla més fàcil.

LES FRASES

Em vaig sentir realitzat i important de nou en un terreny de joc, que és el que buscava amb el canvi d'aires després d'un inici complicat
L'objectiu ara és jugar la promoció amb el Gavà, però no em tanco les portes a tornar a segona B
Boris Garrós
jugador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)