Més futbol

La nit dels àrbitres

Reconeixement. El comitè tècnic d'àrbitres vol retre homenatge a totes aquelles persones o entitats que col·laboren estretament a fer més senzilla la feina del col·lectiu

Com cada any en la Nit de l'Arbitratge Català, el comitè tècnic d'àrbitres de la Federació Catalana de Futbol reconeixerà els col·legiats i jutges de línia que van aconseguir un ascens el darrer curs, així com a algunes entitats i personalitats que han ajudat i col·laborat a fer més senzilla la sempre complicada tasca del col·lectiu arbitral.

El reconeixement, en forma d'entrega de premis, tindrà lloc en una gala que se celebrarà aquesta nit a l'auditori de l'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat. Es premiarà la tasca dels 284 àrbitres i assistents de futbol i futbol sala que la temporada passada van assolir un ascens de categoria, així com altres estaments del futbol amb sis premis especials. Els guardonats seran l'Athletic Silenc, en la categoria de clubs; l'entrenador Martí Alavedra; Pere Solé, per la seva llarga trajectòria donant suport la tasca arbitral des de la seva posició de delegat del Badalona, i el president de l'Almacelles, Francesc Pujol, així com també els que compleixen 25 i 50 anys de vinculació amb el comitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)