El Gavà venç el Figueres amb un gol en la segona meitat

Revulsiu. L'entrada del gavanenc Roger Escoruela va donar un tomb al partit

FIGUERES 0 GAVÀ 1

GAVÀ: Eric, Joel, Jaime, Cazorla, Marco (Pujol, 46') Pla, Niko Kata (Roger, 61'), Iu, Raíllo, Boris i David Jiménez (Forti, 80'), FIGUERES: Prunés, Quimo (Chicho, 26') Masó, Romero, Cunill, Ferran, Pedro, Roger Vidal, Adrià, Moha (Roger Brugué, 54') i Richi (Serramitja, 75'). GOLS: 1-0 (67') Roger. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: Als locals Marco, Pla i Cazorla; i al visitant Chicho. T.V.: Per doble amonestació al local Cazorla (83'). PÚBLIC: Uns 300 espectadors. COMENTARI: El Gavà va sumar la segona victòria consecutiva contra un Figueres que va deixar escapar una oportunitat de retallar diferències amb els de dalt. El partit va començar d'allò més animat, i en el minut 9, Ferran va rematar de cap al pal, una ocasió que va ser replicada un minut més tard pel local Jiménez amb una falta al travesser. Un cop passada la intensitat inicial, el partit es va calmar i el Figueres va passar a dominar, tot i que sense gairebé arribades a l'àrea. Després de la represa, el partit va seguir una tònica semblant fins que l'entrada del gavanenc Roger va revolucionar el partit. Primer va posar una centrada al cap de Boris que el davanter va rematar fora per poc (62'), i cinc minuts després va culminar amb gol un contracop. Després de l'1-0, Jaime va tenir a prop la sentència i Eric va evitar l'empat en una rematada de Chicho.