3a divisió FEF

Malgrat tot, confiança

3a divisió. La junta directiva del Masnou té clar que Miguel López és l'home que ha de dirigir l'equip per intentar salvar la categoria i li ofereix crèdit gairebé il·limitat fins a final de curs

No és gaire habitual que un equip que ha passat més de mitja lliga en places de descens i que porta set jornades sense guanyar conservi el mateix tècnic amb el qual va començar la temporada. És el cas del Masnou i de Miguel López, que aquesta setmana va ser ratificat, amb un comunicat, per la junta directiva de l'entitat.

“Vam decidir fer el comunicat perquè deixessin treballar l'equip tranquil”, diu el president, Juanjo Benítez, que explica que durant les últimes setmanes havien sorgit molts rumors que volien tallar de soca-rel. Entre aquests rumors, un dels noms que havia sonat amb més força era el de Walter Pandiani, però Benítez ho té clar: “Pandiani fa uns anys que està vinculat al club i té moltes ganes de dirigir el primer equip, però ara tenim Miguel López i el primer és ell.”

El cert és que la situació esportiva del Masnou no és la millor. Després de tres temporades al club, el d'enguany és el curs més complicat de López, que ha vist com el seu equip es troba, actualment, a set punts de la salvació. Entre la jornada 15 i la 20, el Masnou va sumar dues victòries i dos empats que feien somiar que l'equip sortiria del pou, però la contundent derrota contra el Cerdanyola (1-4) va ser un cop massa dur per a la plantilla. “L'equip necessita un triomf”, diuen tant el president Benítez com el tècnic López, que coincideixen en el fet que tot es tracta d'una qüestió de confiança.

Però i si la situació no canvia? “Si d'aquí a quatre o cinc setmanes tot segueix igual, ja veurem què fem”, explica el president, que insisteix en la confiança absoluta en Miguel López, un home molt lligat al club maresmenc i que, a banda de dirigir el primer equip, també és director esportiu de l'entitat.

No seria un drama

Conscient de la possibilitat de perdre la categoria, per al president Juanjo Benítez no seria un drama baixar, tot i que intentaran que no sigui així. Benítez confia que la fusió entre els tres clubs de la ciutat –en assemblea, els socis de les tres entitats van aprovar l'inici de les negociacions– permeti fer un salt qualitatiu al Masnou, i lluitar, si fos el cas, per retornar a tercera.

Vam decidir fer el comunicat perquè deixessin treballar l'equip amb tranquil·litat
Juanjo Benítez
PRESIDENT DEL MASNOU
Pandiani fa anys que està vinculat al club i té moltes ganes d'entrenar el primer equip, però ara tenim Miguel López i ell és el primer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)