Un gol matiner de Domi i Óliver salven el Santfe

Quaranta segons. Els locals van obrir la llauna en el primer minut de partit i van aguantar el xàfec contra un Ascó netament superior

El Santfeliuenc en va fer prou amb deu minuts inicials de bon joc per sumar tres punts vitals i superar un Ascó que no va merèixer marxar de les Grasses amb les mans buides. El gol de Domi, quan només havien passat quaranta segons, va ser definitiu en un duel de clar domini visitant i agonia local. El partit no va poder començar millor per al conjunt local, ja que en una passada llarga de Joserra, Domi es va inventar un xut potent i col·locat que va superar el porter Manolo. Després del gol, l'Ascó va necessitar quinze minuts per refer-se, però a partir d'aquí va passar per sobre del Santfeliuenc, que es va defensar com va poder. Bertomeu, en un xut que va sortir fregant el pal (25'), i Munta, en una acció individual (44'), van tenir les millors ocasions del conjunt de la Ribera d'Ebre. El descans no va alterar el guió i l'Ascó va seguir dominant en la segona meitat. Bertomeu va tenir dues ocasions més per fer l'empat, però a mesura que passaven els minuts, el Santfe s'anava fent fort en defensa i el domini visitant començava a semblar estèril. Abans d'acabar, però, l'Ascó va disposar de l'ocasió més clara en una rematada de Gòdia des de l'interior de l'àrea que va salvar un inspiradíssim Óliver Sánchez.

SANTFELIUENC1
ASCÓ0

SANTFELIUENC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto, Tena, Pere, Joserra, Quiles (Éric Pacheco, 70'), Álex Bolaños, Domi, Adri Ruiz (Ortiz, 87') i Faura (Mata, 79'). ASCÓ: Manolo, Edu Vives (De Nova, 85'), Munta (Gerard Roigé, 85'), Joel Coch (Virgili, 79'), José Ramon, Gòdia, Gallego, Massana, Bertomeu, Guiu i Ivan Cristino. GOLS: 1-0 (1') Domi. ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: Als locals Alberto i Domi; i als visitants José Ramon, Gallego i Gerard Roigé. PÚBLIC: Uns 350 espectadors a les Grasses.