Territorial

El desencert marca el duel

1a catalana. El filial gironí va fallar un penal i va veure com li empataven el partit en una acció molt desafortunada de la defensa

El duel d'ahir a Tona va estar marcat pel desencert dels dos equips en els metres finals. L'equip tonenc va començar millor el partit, i de fet, en el minut 15 va tenir una bona ocasió per avançar-se, amb una pilota al pal. El Girona va créixer fins al descans, però el marcador no es va moure. En el primer minut de la represa, Fran va aturar un penal a Soufiane, i el duel va entrar en un bon intercanvi de cops, en què Baruc va veure com Oliveros treia una pilota al límit de la línia de gol –els locals van reclamar que havia entrat– i el gironí Saam va errar una rematada molt plàcida des del punt de penal. Coro va tornar a mostrar la seva efectivitat afusellant Fran a cinc minuts del final però, en la següent acció, una relliscada en el pitjor moment de Mamau va deixar el tonenc Fredi tot sol davant Oliveros perquè establís l'empat a un definitiu.

GIRONA B1
TONA1

TONA: Fran; Aleix Pinadella (Casas, 78'), Toti, Aitor, Rubén; Jordi Pla, Muntada (Pau, 21'; Edu Margenet, 61'), Baruc, Eloi (Gerard Enrich, 57'); Fredi i Pol. GIRONA B: Oliveros; Genís, Mamau, Diego, Galas, Marc Carbó, Litus (Yaya, 84'), Soufiane (Saam, 57'; Ruiz, 75'), Gelmà, Coro i Marc Bonaventura (Amador, 84'). GOLS: 0-1 (84') Coro. 1-1 (85') Fredi. ÀRBITRE: Fernández Garcia. T.G.: A Pla, Eloi, Fran, Rubén i Margenet, del Tona, i a Mamau, Diego i Galas del Girona B. T.V.: Directe a Coro (89'), del Girona.