2a divisió FEF

Quinze dies per ordenar les idees

Descans. L'Olot afronta dues setmanes sense lliga per carregar piles i amb tres punts assegurats al sarró

L'Olot va empatar sense gols en la seva visita al camp del València B. Els jugadors dirigits per Santi Castillejo van completar un bon matx contra un rival en ratxa positiva, que va exigir a tots els nivells els olotins. El punt sumat a la ciutat esportiva de Paterna permet als de la Garrotxa trencar la ratxa de tres derrotes consecutives a fora de casa, i és que, si la millor manera per fer bo un punt a domicili és aconseguir el triomf en el següent partit, aquesta premissa la complirà l'Olot a la perfecció gràcies a l'eliminació de l'Huracán. El conjunt valencià ja no competeix en el grup i cada un dels rivals que havia de jugar contra ell en el calendari sortejat l'estiu passat suma automàticament una victòria per 1-0 o 0-1. D'aquesta manera, l'Olot, actualment a tres punts de l'Olímpic i la Pobla de Mafumet atraparà els seus rivals, que, això sí, hauran de disputar els seus respectius partits corresponents a la jornada 29 –els valencians jugaran al camp de l'Espanyol B i la Pobla rebrà el Cornellà–: “L'aturada ens anirà bé per recuperar jugadors i fer una posada a punt per afrontar el tram final de la lliga. Tenim temps per preparar el matx contra l'Eldenc, que serà molt important”, comentava Jose a la fi del partit contra el filial valencianista.

Santi Castillejo podrà treballar les seves idees amb els jugadors després de només dues setmanes de la seva arribada. Acoblar-se al nou entrenador és un altre dels objectius de l'aturada: “Haurem sumat cinc punts dels últims nou i recuperarem jugadors que tenen molèsties”, deia l'entrenador de l'Olot, que va destacar el compromís dels seus homes tot i la delicada situació.

LES REACCIONS

L'aturada ens anirà bé per recuperar jugadors i fer una posada a punt pel final de la lliga
Jose Martínez
defensa de l'olot
Haurem sumat cinc punts dels últims nou i recuperarem jugadors que tenen molèsties
Santi Castillejo
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció