El Rubí també reacciona i estreny la salvació

Sense resposta. El Sabadell B no sap recuperar-se dels gols dels visitants

RUBÍ2
SABADELL B0

SABADELL B: Sergio, Parera, Guillem, Pol, Alba, Josep (Marc Martí, 73'), Max (Español, 46'), Ferreira, Civil, Ñito (Joel, 46') i Cesc Clotet. RUBÍ: Juanmi, Kiki, Carrasco, Campos, Joel, Mendoza, Romo, Pau López (Andreu, 88'), Juanpi (Jimmi, 78'), Aleix Domínguez, Adri Grau (Jan Lladó, 76'). GOLS: 0-1 (19') Romo. 0-2 (38') Pau López. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: als locals Pol i Josep; als visitants Carrasco, Adri Grau, Juanpi, Aleix Domínguez i Mendoza. PÚBLIC: Uns 250 espectadors al Pepín Valls. COMENTARI: El Rubí tampoc no va fallar en el derbi vallesà contra el Sabadell B i, igual que la resta d'equips en descens, escurça distàncies amb la salvació. Els de Julià Garcia van ser molt oportuns i van desactivar les virtuts d'un Sabadell B que continua caient sense fons. El bon inici arlequinat, amb una ocasió de Civil, es va diluir amb el pas dels minuts, ja que Romo va avançar el Rubí culminant una jugada col·lectiva. Els de Julià Garcia van furgar en la ferida del filial arlequinat i van sentenciar el partit abans del descans, en una recuperació de Pau López a camp rival i superant Sergio. En el segon temps, els visitants van collar el rival i fins i tot van tenir diverses ocasions per ampliar distàncies, la més clara de les quals, un penal aturat per Sergio Fernández.