El Masnou es guanya el dret a somiar

Ressuscitat. Els del Maresme sumen la segona victòria consecutiva i s'acosten, en espera dels duels d'avui, a cinc punts de la salvació; el Santfe segueix sense allunyar-se de la zona de perill

El Santfeliuenc va rebre un sever correctiu a mans d'un renascut Masnou que encadena dues victòries amb Juan Ignacio Ibarra a la banqueta. Els masnovins van ser superiors i van saber aprofitar les seves oportunitats per deixar una profunda ferida a Sant Feliu. Els del Maresme van avisar aviat amb una rematada de Pol Ballesteros que va salvar Èdgar Mayor a la línia de gol (12'). El Santfeliuenc, per la seva banda, no es trobava còmode sobre el terreny de joc i passada la mitja hora va encaixar el primer, després d'una gran maniobra de Pol que va culminar Llobet, lliure de marca (36'). Tot i el domini visitant, els blanc-i-blaus haurien pogut empatar dos minuts després si Quiles hagués estat més encertat en la rematada. En la represa, els masnovins van seguir dominant de la mà d'un espectacular Pol Ballesteros, que va gaudir d'una ocasió claríssima per fer el 0-2. Adri Ruiz va respondre amb un llançament de falta al travesser, però aquí es va acabar el partit del conjunt blanc-i-blau. En cinc minuts Mendo fa fer el segon (56'), el Santfe va desaprofitar una claríssima triple ocasió i Pol va sentenciar amb el 0-3 (61'). Amb el conjunt local abatut, Pol va tancar la seva brillant tarda amb el quart i va segellar una victòria que permet al Masnou creure en la possibilitat de salvar-se.

SANTFELIUENC0
MASNOU4

SANTFELIUENC: Óliver, Víctor Márquez, Èdgar Mayor (Faura, 64'), Dani Ortiz, Joserra (Éric Pacheco, 52'), Tena, Quiles (Maldonado, 59'), Álex Bolaños, Domi Berlanga, David Toro i Adri Ruiz. MASNOU: Marc Priego, Márquez, Pandiani, Dani Prieto, Guti, Edu Domingo, Llobet (Borreda, 78'), Mendo (Guillem, 72'), Matamala (Castillo, 86'), Òscar Arnau i Pol Ballesteros. GOLS: 0–1 (36') Llobet. 0-2 (56') Mendo. 0-3 (61') Pol. 0-4 (88') Pol. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: als locals Èdgar Mayor, Dani Ortiz i Víctor Márquez; i al visitant Pandiani. PÚBLIC: Uns 350 espectadors a les Grasses.