Una tarda màgica de David Toro propulsa el Santfeliuenc

Pòquer de gols. Les quatre dianes del davanter local, massa per a un Júpiter molt tou

JÚPITER2
SANTFELIUENC6

SANTFELIUENC: Santi, Mata (Èdgar Mayor, 61'), Alberto, Dani Ortiz, Pere, Joserra (Guille Sarmiento, 77'), Maldonado, Imanol (Adri Ruiz, 64'), David Toro, Tena i Éric Pacheco. JÚPITER: Víctor, Ignasi (Anas, 46'), Javi Santolalla, Vives, Reina (Mechi, 46'), Sergi Pérez, Pau Darbra, Gueri, Kuku, Josu i Éric López (Prat, 80'). GOLS: 1-0 (12') David Toro, de penal. 2-0 (23') David Toro. 2-1 (28') Josu, de penal. 3-1 (34') David Toro. 4-1 (45') Joserra. 5-1 (51') David Toro. 5-2 (55') Kuku. 6-2 (88') Adri Ruiz. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G: Als locals Pere, Alberto, Joserra, Maldonado i Éric Pacheco, i als visitants Ignasi, Sergi Pérez, Pau Darbra, Kuku i Mechi. COMENTARI: El Santfeliuenc va reaccionar i ho va fer a còpia de gols en una tarda màgica de David Toro, que va signar un pòquer golejador memorable, El Júpiter, molt tou en defensa, va veure com sis de les set ocasions locals acabaven en gol. En quinze dies el Santfeliuenc sembla haver canviat de cara. David Toro va començar el recital transformant un clar penal comès a Éric Pacheco i, poc després va fer el 2-0 en una acció personal, amb suspens. El Júpiter va retallar distàncies, però una altra vegada Toro i Joserra, de falta, van posar el 4-1 en el descans. Entremig, Kuku va estar a prop del 3-2. En la segona meitat va continuar la tarda pletòrica de David Toro, a més d'un altre gol per a cada equip, de Kuku i Adri Ruiz.