3a divisió FEF

El Santfeliuenc suma enmig de la celebració

Valuós. El conjunt d'Andrés González s'allunya de les posicions de perill en un partit de domini local i algunes ocasions dels visitants

El pacte de no-agressió es va complir en un dia en què va acaparar l'atenció més la celebració del títol de lliga per al Prat que el mateix partit en si. El Santfeliuenc se'n va beneficiar perquè va sumar un valuós punt que l'allunya una mica més de la salvació directa –avui la pot confirmar si el Rubí perd– i també dels possibles descensos compensats. A banda d'un potent inici del campió de lliga, el partit tampoc va tenir gaire història. El Prat va dominar bona part del partit i el Santfeliuenc es va defensar de valent per bé que va gaudir de dues ocasions importants que no van reeixir.

PRAT0
SANTFELIUENC0

PRAT: Toni, Albarrán, Putxi, Rovira, Eric, Javi Lara, Collado, Ion, Jordi Sánchez (Sascha, 60'), Jaime (Charly Ruiz, 73') i Elhadji (Ignacio, 60'). SANTFELIUENC: Santi, Víctor, Ortiz, Joserra, Alberto, Tena, Maldo (Edgar Mayor, 70'), Bolaños, Toro, Imanol (Guille Sarmiento, 78') i Eric (Quiles, 46'). ÀRBITRE: Calderiña Pavon. T.G.: Als locals Putxi, Collado, Albarran, Sascha, Javi Lara i Ignacio Rosillo; al visitant Alberto. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 800 espectadors al Municipal Sagnier. Al final del partit, el Prat va rebre de mans del seu alcalde el títol de campió de lliga del grup cinquè de la tercera divisió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)