Nàstic

futbol

segona divisió

Caldrà vèncer i esperar

Nàstic. El Leganés no falla al camp de l'Oviedo i recupera la segona posició, de manera que els grana no dependran d'ells en les dues últimes jornades per pujar directament a primera

El Nàstic tenia moltes esperances dipositades ahir en l'Oviedo, ja que, si puntuava contra el Leganés en l'últim partit de la jornada 40, permetia als grana arribar a les dues últimes jornades depenent d'ells per pujar directament a primera. Però el Leganés no va fallar i es va imposar gràcies a un gol de Gabriel en la segona part i a un penal aturat per Serantes a xut de Susaeta. Així, al Nàstic li toca guanyar els dos partits i esperar una ensopegada del Leganés o dues de l'Alavés, que també va guanyar ahir. Són aquests tres equips els que es jugaran les dues places d'ascens directe, mentre que fins al desè classificat –entre els quals el Girona, que no depèn d'ell– lluitaran per disputar una fase d'ascens que el Nàstic té garantida. De mèrit enorme, no cal oblidar-ho, malgrat la decepció d'ahir.

Així, en les dues jornades que queden es preveu una lluita intensa per les dues posicions d'ascens directe a primera entre l'Alavés (71 punts), el Leganés (68) i el Nàstic (67). Diumenge, en horari unificat (a les 8), el Nàstic visitarà el terreny de joc del Lugo, que no té res en joc després de quedar-se, en perdre dimecres a Sòria, sense possibilitats d'acabar entre els sis primers. És la mateixa situació del Numància –té els mateixos punts que els gallecs–, que visitarà el camp de l'Alavés. El Leganés, per la seva banda, juga a Butarque contra un Llagostera que buscarà el miracle, ja que per salvar-se ha d'eixugar una distància de cinc punts en dos partits. En l'última jornada, el dissabte 4 de juny a dos quarts de nou del vespre, hi ha l'enfrontament directe entre el Nàstic i l'Alavés al Nou Estadi, i el Leganés jugarà al terreny de joc del Mirandés, un altre equip salvat i que ja no pot lluitar per l'ascens.

El Leganés té guanyat el goal average amb l'Alavés i el Nàstic, mentre que els tarragonins ho tenen tot de cara per guanyar-lo contra els vitorians després de l'1-3 de Mendizorrotza. Amb la igualtat que hi ha no seria estrany que el desempat fos decisiu.

JORNADA 41

El Nàstic i l'Alavés jugaran contra dos equips sense res en joc i el Leganés rebrà el Llagostera

JORNADA 42

Catalans i bascos s'enfrontaran a Tarragona i els madrilenys jugaran a Miranda

Regularitat i acceleració en la recta final

El Nàstic ha estat molt regular tota la temporada i ara, en el tram decisiu, accelera. La constància fa del conjunt grana un equip molt fiable i que ara visqui el millor moment el fa un candidat clar a l'ascens directe. El Nàstic va seguir, fins a la jornada 35, una trajectòria extremament regular, ja que en cada bloc de set jornades havia sumat onze punts, exceptuant l'últim, en què en va sumar deu. En canvi, en l'últim bloc de set partits n'aconseguirà més, ja que amb només cinc duels n'acumula tretze, més que en els anteriors blocs de set partits:

J. 1-7

11 punts

J. 8-14

11 punts

J. 15-21

11 punts

J. 22-28

11 punts

J. 29-35

10 punts

J. 36-40

13 punts

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)