3a divisió FEF

SANTI CASTILLEJO

TÈCNIC DE L'ASCÓ

“És un repte ambiciós i de continuïtat”

El tècnic navarrès vol aportar al club tot el que ha après aquests anys en categories superiors

Santi Castillejo (Valtierra, Navarra, 05-09-1971) afronta un nou repte en la seva carrera. Aquesta vegada serà amb l'Ascó, club al qual espera poder conduir el curs que ve fins a la zona alta de la taula, com en darreres temporades. El navarrès ja va aconseguir l'ascens a la categoria de bronze amb el Reus i ara torna a tercera amb l'experiència d'haver entrenat a segona A i segona B.

Com és que va decidir tornar a tercera divisió i entrenar l'Ascó?
Em va encisar la proposta de l'Ascó perquè és un projecte ambiciós i de continuïtat per establir l'equip a la zona alta. Moltes vegades, en l'àmbit professional, un petit pas enrere pot significar fer-ne dos endavant.
Què creu que pot aportar a l'equip després d'entrenar en categories superiors?
Puc aportar l'experiència d'haver entrenat a segona A i a segona B d'una forma més professional; per tant, intentarem fer un treball més exhaustiu. Hem d'intentar fer un equip competitiu i que a llarg termini ens doni l'oportunitat de lluitar pels quatre primers llocs de la taula.
Des del punt de vista tàctic, com li agradaria que jugués el seu equip?
A tots els entrenadors ens agrada tenir la possessió, jugar bé i donar continuïtat al joc. Volem controlar el partit mitjançant la pilota. Però sempre depèn dels jugadors que tens a l'equip, i a veure quin tipus de jugador podem fitxar. Nosaltres tenim un mercat reduït ja que som un poble allunyat de Barcelona, i això ens limita molt a l'hora d'atreure futbolistes.
Després d'una temporada en què l'Ascó no ha estat on s'esperava, quin ha de ser l'objectiu per a l'any que ve?
Ara mateix el principal repte és confeccionar la millor plantilla possible. A partir d'aquí, el primer objectiu serà entrenar per guanyar el primer partit. M'agrada marcar-me petits objectius per aconseguir grans resultats en el futur. A poc a poc hem d'anar millorant amb la idea de joc que tenim.
Serà difícil substituir un tècnic com Miguel Rubio, que ha estat cinc anys a la banqueta del club?
Els entrenadors tenim cicles en els equips, i quan es fa un canvi és per intentar millorar. Miguel Rubio ha fet un treball increïble a l'Ascó aquests anys, i el nostre objectiu ha de ser igualar o millorar aquests èxits. Segur que serà difícil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)