3a divisió FEF

En la ‘final', vells coneguts

Promoció d'ascens a 2a divisió B. El Castelló de Kiko Ramírez serà el rival del Gavà en l'eliminatòria decisiva. L'anada serà diumenge (19 h) a Castàlia; la tornada, a la Bòbila

L'entrenador Juanma Pons s'havia passat tota la fase d'ascens reclamant un rival que li caigués a prop. Després de 800 i 600 quilòmetres en les dues primeres fases, al Gavà li ha tocat el Castelló, que dirigeix un vell conegut del futbol català, l'extècnic de l'Hospi, el Nàstic i la Pobla, Kiko Ramírez.

Tot plegat serà en l'eliminatòria decisiva, la que decidirà qui puja a segona B. “El respecte és el mateix que tenim als altres equips als quals ens hem enfrontat”, diu l'entrenador blaugrana sobre el seu rival: “És un equip amb potencial, amb jugadors de renom que han jugat en categories més altes.” El Castelló disposa de Kiko Ramírez i també d'homes com ara Ebwelle (Barça B), Rubén Fonte (Reus) i Tariq Spezie (Espanyol i Sabadell). “La Bòbila és un camp gran, de gespa natural, i el Gavà un equip que vol jugar a futbol. A partir d'aquí, tots els equips amb els quals ens havíem d'enfrontar tenien la seva dificultat”, analitzava ahir, el tècnic rival, Kiko Ramírez que a la plantilla del Gavà té alguns exjugadors que ha dirigit com ara Iu Ranera (l'Hospitalet). L'anada serà diumenge (19 h) a Castàlia; la tornada, probablement dissabte a la Bòbila.

Canvi de socis

Juanma Pons va confirmar a La Xarxa que el grup que està donant suport econòmic al Gavà, vinculat a la marca de roba esportiva Hummel i que havia sondejat l'entrada al Sant Andreu, marxarà del conjunt blaugrana quan acabi la temporada. “Jo l'únic que vull és que la plantilla senti el suport en tots els aspectes per part del club”, va reconèixer l'entrenador del Gavà.

3a ELIMINATÒRIA
El Ejido - Laredo
Mutilvera - Conquense
Elx B - Osasuna B
Haro - Caudal
Palencia - Saragossa B
Tarazona - Navalcarnero
San Fernando - Águilas
Castelló - Gavà
Atl. Sanluqueño - Cerceda
L'anada es disputa el cap de setmana del 19 de juny i la tornada, el del 26.
Castelló
Població: Castelló de la Plana (País Valencià), 171.000 habitants
Any de fundació: 1922
Historial: 11 temporades a primera i 37 cursos a 2a divisió
Estadi: Municipal de Castàlia (16.000 espectadors)
Web: www.cdcastellon.com
Twitter: @CD_Castellon
President: David Cruz
Entrenador: Kiko Ramírez
Dades 2015/16: 3r, amb 70 punts 20 victòries, 10 empats i 8 derrotes 60 gols a favor i 41 en contra
Pitxitxi: Meseguer (11 gols)
1a eliminatòria: va eliminar el Peña Deportiva amb dos triomfs 1-0 i 0-1
2a eliminatòria: va eliminar l'Atlético Malagueño amb dues victòries (2-1 i 0-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)