Territorial

MANOLO MÁRQUEZ

“Las Palmas, de sempre, és l'equip de la meva vida”

Vostè es refereix a Las Palmas com l'equip de la seva vida. D'on prové aquesta història?
El meu pare era d'allà i va viure molt el futbol durant tota la seva vida. Las Palmas és un club que es va crear a partir de la fusió de dos clubs, el Marino i el Victoria. La relació ve arran que el meu avi era el president del Victoria. El meu tiet Ulacia també va ser porter de Las Palmas durant la dècada dels seixanta i setanta.
Després de molts mesos sense entrenar, ja deu tenir ganes de tornar-hi. Ho ha passat malament?
Tinc molta il·lusió. Ho he passat malament perquè he sortit d'un club, el Sant Andreu, que aquesta temporada no ha funcionat com un club normal, penso que les coses s'han fet molt malament. En definitiva, quan un surt d'un club d'aquesta manera, és a dir que gairebé et treuen la il·lusió, tens ganes que et surti una cosa que et faci retornar el punt de ganes que et falta.
Com es va desenvolupar el seu fitxatge per Las Palmas?
Conec molta gent d'allà, conec molts jugadors i exjugadors, conec els responsables del futbol de base... Aquest curs passat, quan van caure eliminats de les eliminatòries d'ascens contra l'Atlético Sanluqueño, van decidir canviar d'entrenador i van pensar en mi.
Com l'han rebut a Las Palmas?
Hi vaig arribar dimarts i he vist que tot són bones paraules per part de tothom. Vaig quedar amb el preparador físic uns dies a Barcelona i ja he pogut parlar amb l'entrenador del primer equip, Quique Setién, i amb el secretari tècnic, Luis Helguera. La notícia va sobtar una mica, perquè és el primer cop que un entrenador que no és de les illes entrena el filial.
Quins objectius es marca?
Si parlem de l'àmbit esportiu, anar a Las Palmas em fa tanta il·lusió que no penso en res més que començar la pretemporada. Estic convençut que la cosa anirà molt bé.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)