2a divisió A

Derrota per començar

Domini sense premi. El Reus, cansat després de l'esforç de la última setmana a Rialp, cau en el seu primer partit de pretemporada contra l'Ascó tot i dominar al llarg dels 90 minuts

En el seu primer partit com a equip de segona divisió, el Reus va caure derrotat contra l'Ascó, en un partit en què els de Natxo González van dominar i van tenir el control de la pilota però els de la Ribera d'Ebre van ser més efectius. A més, els roig-i-negres van notar la fatiga d'una dura setmana de treball a Rialp. En una primera meitat entretinguda, el Reus va ser qui més va tenir la possessió de la pilota i qui més perill va crear en els primers compassos del matx. Tot i això, en la primera que va tenir, l'Ascó va obrir la llauna mitjançant Artur Gòdia (14'). El gol, però, no va alterar en cap cas el guió del partit, i els de Natxo González ho van provar a través de Máyor i Rafa Garcia, que no van poder batre el porter Sergio López. En l'altra àrea, Édgar Badia també va haver d'intervenir en un un contra un davant Dani Argilaga i, tot i que en aquesta ocasió el sentinella roig-i-negre en va sortir vencedor, no va poder fer res per evitar el gol de Bertomeu en la següent (38'). En un magnífic llançament de falta, l'atacant del conjunt dirigit per Santi Castillejo va enviar la pilota a l'escaire de la porteria i va fer pujar un sorprenent 2-0 en el marcador. En la represa, tot i el cansament i la fatiga a les cames, els roig-i-negre encara van fer un pas endavant i es van adquirir el domini absolut del partit. Oribe va enviar una pilota al pal i Macky, un dels més actius en aquesta segona meitat, va veure com l'àrbitre li anul·lava un gol per un fora de joc dubtós. Això sí, a falta de set minuts per acabar, i quan més dificultats tenien els reusencs per inquietar la porteria asconenca, Macky va fer el 2-1 després d'una gran jugada col·lectiva. Sense temps per a res més, el partit va finalitzar amb aquest 2-1, una derrota, però, que no preocupa en absolut l'entrenador reusenc, que va veure com el seu equip dominava el partit.

ASCÓ2
REUS1

ASCÓ: Sergio López, Patricio, Argilaga, Héctor, José Ramon, Barrufet, Bertomeu, Gòdia, Andreu Guiu, Marc i Peque. També han jugat: Sergi Fuertes, Rircard, Tomàs, Socias, Roger, Òscar, Carles, J. Antonio, Masqué, Roigé i Jordi. REUS: Édgar, Benito, Ángel, Olmo, Atienza, Rafa Garcia, Ramon, Jorge Díaz, Fran, Édgar Hernández i Máyor. També han jugat: Codina, Meseguer, Moyano, Ángel, Garai, Oribe, Miramón, Albistegui, Ricardo i Macky. GOLS: 1-0 (14') Gòdia. 2-0 (38') Bertomeu. 2-1 (83') Macky. ÀRBITRE: Picazo Hernández.