3a divisió FEF

Les cartes de presentació d'un projecte renovat

3a divisió. L'Ascó deixa enrere l'època de Rubio i manté l'ambició amb Castillejo. De moment, ha derrotat el Reus i ha plantat cara al Nàstic

L'Ascó, un dels clubs més ambiciosos de tercera divisió, ha fet aquest estiu un canvi de projecte per mantenir el llistó alt. Ha tancat l'etapa de Miguel Rubio a la banqueta, que va tenir el títol de lliga i la participació, sense sort al final, en la fase d'ascens a segona B del 2015 com a punt culminant i que la temporada passada va quedar lluny de l'objectiu, i inicia la de Santi Castillejo. El navarrès, jove però amb experiència a segona A i segona B, agafa les regnes d'un equip que ha perdut jugadors emblemàtics dels últims cursos, com ara Albert Virgili, Ivan Cristino, Asier Eizaguirre, Edu Vives, Munta i Miki Massana, però que n'ha fitxat d'altres amb experiència contrastada, com ara Masqué (Cornellà), Osado (Sabadell), Martí (Formentera) i Héctor Rodríguez (l'Hospitalet). En principi, l'Ascó ha donat la plantilla per tancada.

De moment, les sensacions de la pretemporada són bones, ja que l'equip de la Ribera d'Ebre, un dels primers de tercera a començar els entrenaments, ha resolt amb bona nota els dos primers amistosos de l'estiu, tots dos de nivell, contra el Reus i el Nàstic, de segona A. L'equip de Santi Castillejo, fent gala d'una gran efectivitat, va derrotar l'equip reusenc (2-1) i va posar contra les cordes el Nàstic, que va haver de suar per aconseguir la victòria gràcies a un gol en els últims minuts (2-3).

Santi Castillejo és conscient de la dificultat de substituir Miguel Rubio a la banqueta asconenca, sobretot per les fites aconseguides, però es mostra ambiciós i espera millorar les prestacions de l'equip. De moment, està content amb la feina que estan fent els seus futbolistes durant la pretemporada. Amb tres setmanes encara abans de l'inici de la lliga i la plantilla enllestida, el tècnic veu possibilitats de millora en un equip que haurà de lluitar entre els millors.

BONES SENSACIONS

Castillejo, que sap la dificultat de substituir Rubio, destaca el bon treball de l'equip

Demà, un altre repte, ara oficial

El proper compromís de l'Ascó també és de nivell i, a més, oficial. L'equip de Santi Castillejo rebrà demà a la tarda el Lleida Esportiu (a dos quarts de 8) en un partit corresponent a la primera eliminatòria de copa Catalunya, que es disputa aquest cap de setmana a partit únic. Malgrat que el Lleida està una categoria per sobre, l'Ascó pot aprofitar el fet de tenir més rodatge –va començar abans la pretemporada– i tenir la plantilla més enllestida, ja que a l'equip del Segrià encara li falten alguns retocs per completar-la.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)