2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Cortell no s'adapta i marxa

2a divisió B. L'adéu de l'exatacant del Sabadell només deu dies després de fitxar pel Lleida respon a problemes de motivació. “Ho hem decidit consensuadament”, diu Jordi Esteve

La vinculació entre Àlex Cortell i el Lleida Esportiu ha durat deu dies. El davanter, exjugador del Sabadell i l'Alcoià el curs passat, va signar la setmana passada amb el conjunt blau però ja ha rescindit el contracte i és lliure per fitxa per qualsevol equip. Jordi Esteve va explicar que la decisió havia estat “consensuada”, al·legant que el jugador no estava motivat amb el projecte.

“Vam detectar, jo mateix juntament amb l'entrenador, alguns problemes en la seva adaptació”, va explicar ahir el director esportiu del Lleida, en la presentació de Miki Muñoz. “El notàvem dispers, fora de la dinàmica i amb problemes per trobar pis. Inicialment, ell deia que es trobava bé però aprofundint ens va dir que té el cap en un altre lloc”, hi va afegir Esteve. Aleshores, les dues parts van iniciar els tràmits per rescindir el contracte: “És una decisió consensuada i de sentit comú. Li desitgem sort.” Així doncs, el Lleida haurà de buscar un altre davanter, a més del central, el migcampista i l'atacant que necessitava abans de l'adéu de Cortell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)