Territorial

Futbol

Copa Catalunya

El Gavà, casat amb l'èpica

Copa Catalunya. Els de Juanma Pons remunten en els últims tres minuts una eliminatòria que tenien perduda. A més, el Prat destrona el vigent campió i el Lleida es passeja al Masnou

El Gavà continua en estat de gràcia i ahir es va salvar per poc de l'eliminació a casa contra el Terrassa. En tres minuts, el conjunt de Juanma Pons va remuntar un partit que tenia perdut amb un 0-2, i amb gols en el minut 87 i el 90 es va endur l'eliminatòria. D'altra banda, el Prat, amb molt d'ofici, va eliminar el campió i jugarà directament els quarts de final, ja que queda exempt de participar en la tercera ronda. I el Lleida, simplement, no va tenir rival al Masnou. Els gols de Grasa i Gorriz només començar a la Bòbila donaven un avantatge al Terrassa que va ser incapaç d'administrar. Amb el seguit de canvis en la mitja part del Gavà, el partit va girar com un mitjó, sobretot a partir del gol d'Héctor Camps. A la desesperada, els blaugrana van capgirar el marcador, amb una diana de Sarmiento des de fora de l'àrea i una altra de penal de Cazorla. El Prat, que ja espera rival de segona A, també va encarrilar el partit a l'inici i va jugar amb l'angoixa del Sabadell, que no va marcar fins que no va rebre el segon gol. El Lleida, en canvi, va trobar en el jove Doncel un gran actiu en atac. L'exjugador de la Damm va fer un doblet i, a més a més, va enviar una pilota a la creueta. A banda del resultat, van destacar les absències de Colinas i Crespo.

PRAT2
MASNOU0
GAVÀ3
TERRASSA2
SABADELL1
LLEIDA3

PRAT: Sergio, Dot (Pluvins, 87'), Aitor, Rovira, Fede, Juanjo, Ignacio (Adri, 77'), Javi Lara, Óscar Muñoz (Forgas, 46'), Padilla (Putxi, 72') i Fran Piera (Ricarte, 90'). SABADELL: Jokin, Javi Barrio, Verdú, Lucas Viale (Jordan, 61'), Manu Torres, Èric Pujol (Pol Moreno, 61'), Gabi López (Migue, 61'), Batanero, Carreño (Ian, 80'), Jordi López (Ñito, 80') i Txomin (Sandro, 70'). GOLS: 1-0 (5') Fran Piera. 2-0 (56') Fran Piera. 2-1 (65') Carreño. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: als locals Dot, Prior, Lara i Putxi; als visitants Jordi López, Barrio, Migue, Manu Torres i Moreno. MASNOU: Massanet; Freixenet, Castillo, Borges, Alcaraz, Del Gesso, Josa (Borja, 66'), Sebas (Rodergas, 75'); Hamza, Mendo (Dani Romero, 55') i Cos (Olid, 66'). LLEIDA: Álvaro Campos, Óscar Rubio, Max, Noel (Indiano, 62'), Arnau; Valiente, Miki Muñoz (Huertas, 67'), Cristian Gómez (Tatis, 84'), Casares (Sergi Gómez, 73'), Peco (Mia Guasch, 60') i Doncel (Morera, 75'). GOLS: 0-1 (5') Doncel. 0-2 (39') Valiente. 0-3 (53') Doncel. ÀRBITRE: Brull Acerete. T.G.: als locals Borges, Mendo, Sebas i Hamza; als visitants Noel i Cristian Gómez. GAVÀ: Eric (Craviotto, 46'); Joel (Mario, 46'), Camps (Kata, 75'), Agus, Cazorla; Pla, Fernando (Reche, 46'); Peque, David (Sarmiento, 46'); Boris, Sascha (Cristian, 75'). TERRASSA: Ortega, David López (Joel, 59'), Amantini, Borges, Cristian, Joan Grasa, Ochoa (Álex Fernández, 46'), Velillas, Pujol, Raillo (Vega, 76'), Alberto. GOLS: 0-1 (12') Grasa, de penal. 0-2 (23') Gorriz. 1-2 (57') Camps. 2-2 (87') Sarmiento. 3-2 (90') Cazorla, de penal. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: als locals Sascha, Agustín, Pla i Boris; als visitants Alberto, David López, Amantini, Álex Fernández i Grasa. T.V.: Borges, per doble groga (90')
Ahir
Prat-Sabadell
2-1
Gavà-Terrassa
3-2
Masnou-Lleida
0-3
Avui
St. Andreu-Muntanyesa
19 h
Figueres-Olot
20 h
Cornellà-Barça B
20 h
Dimarts
Vilafranca-Badalona
20.30 h
*En la tercera eliminatòria: Figueres/Olot–Gavà Cornellà/Barça B–Sant Andreu/Muntanyesa Vilafranca/Badalona–Lleida Exempt: Prat
Es jugarà la setmana vinent i, un cop superada, entraran en el sorteig els equips de segona divisió A: Llagostera, Girona i Nàstic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)