La Jonquera supera el Bosc de Tosca en el segon test

Amistós. És el primer triomf dels de Vizuete, que avui reben el Girona B

BOSC DE TOSCA0
LA JONQUERA3

BOSC DE TOSCA: Grabalosa, Delgado, Massegú, Dorca, Isaac Sala, Jordà, Aulinas, Megías, Pol Serra, Ventura i Josep Vila. (Aleix Prunés, Duran, Padrosa, Gaitán i Sergi Sala). LA JONQUERA: Boido, Pau, Botxi, Bena, Zou, Moñino, Facu, Joan Pons, Vergara, Brice i Henry (Mirga, Tiddian, Mamau, Òscar Molina, Sergio Moreno, Coro, Arnau i Javi Amigo). GOLS: 0-1 (10') Joan Pons. 0-2 (60') Sergio Moreno. 0-3 (65') Brice. ÀRBITRE: Patiño Rico. COMENTARI: En el segon partit de preparació amb vista a l'estrena a tercera divisió, la Jonquera es va imposar amb claredat al camp del Bosc de Tosca (2a catalana). Els d'Àxel Vizuete van arribar al descans amb avantatge mínim, gràcies a un gol de Joan Pons, i en van fer dos més en la segona part. L'equip rep avui el Girona B.