2a divisió A

El Girona visitarà l'Osca en la copa el dijous 8 de setembre

Copa. Els de Machín jugaran a El Alcoraz (19 h) en la segona eliminatòria, a partit únic

El Girona va saber ahir que la segona eliminatòria de la copa que jugarà contra l'Osca a l'estadi de El Alcoraz es disputarà el dijous 8 de setembre a les set de la tarda. Serà l'estrena de la competició per als equips de 2a divisió A, en una eliminatòria a partit únic. Aquesta serà la segona vegada que el Girona s'enfronti amb l'Osca en el primer partit de la competició del KO. En l'anterior, la temporada 2010/2011, l'enfrontament va ser a Montilivi i va acabar amb l'eliminació dels gironins després d'empatar 1-1 en els noranta minuts i caure en la tanda de penals. La visita a El Alcoraz caurà per als gironins entre dos duels de nivell a la lliga: la visita a Valladolid de la tercera jornada (el dissabte dia 3 de setembre) i el duel a Montilivi contra l'Almeria de la jornada 4 (el diumenge dia 11).

Reus i Nàstic, dimecres

Un dia abans del debut del Girona en aquesta edició de la copa, els dos altres catalans de 2a A ja hauran disputat els seus enfrontaments. El Nàstic rebrà el Numància a les 19 h i el Reus visitarà el Mallorca a les 22 h. D'altra banda, el Llagostera, exempt de la primera eliminatòria, ja sap que s'enfrontarà amb el Racing a domicili en la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)