2a divisió FEF

futbol

copa

El Lleida passa de fase contra un Prat batallador

Copa. Fran Moreno va fer la diana de la victòria al començament de la segona meitat, en l'únic tram de tot l'enfrontament en què els de Siviero van tenir els potablava contra les cordes

En una eliminatòria de força igualtat, el Lleida va assolir el passi a la segona fase –contra el Caudal, a Mieres, dimecres vinent– després de derrotar al Prat per la mínima. El conjunt potablava, que té molt bon record de l'última incursió en la competició, l'any 2012, en què va arribar a la tercera fase, no va poder eliminar el conjunt blau tot i mantenir-se ferm durant el primer temps. El gol de Fran Moreno va decantar la balança després d'una primera part en què cap dels dos equips va poder mostrar-se gaire a l'àrea del rival a banda d'un xut des de fora de l'àrea de Miki Muñoz i un lliure directe de Christian Alfonso per part local; i una rematada de Fran Piera que no va aconseguir connectar pels visitants. En el segon temps, el Lleida va començar pressionant més fort i va aconseguir la diana del triomf. Quintillà havia avisat enviant un córner al travesser i poc després Fran Moreno va culminar una assistència de Guillem Martí dins de l'àrea. A partir de la diana rebuda, el Prat va intentar apujar les línies i aconseguir apropaments, però el partit es va frenar per culpa dels canvis. Fran Piera va estar a prop de l'empat en una volea des de la frontal de l'àrea, i el davanter Ernest Forgas no va poder aprofitar una assistència de Javi Lara. El conjunt dirigit per Gustavo Siviero, però, va saber aturar el partit en el moment idoni mitjançant possessions de pilota llargues i no van concedir ocasions, per bé que tampoc en van tenir per poder sentenciar l'eliminatòria.

LLEIDA1 PRAT0

LLEIDA: Campos; Rubio, Max, Quinti, Toño; Valiente, Miki Muñoz, Cristian Gómez; Fran Moreno (Casares, 78'), Christian Alfonso (Noel, 90') i Guillem Martí (Doncel, 71'). PRAT: Toni Texeira; Oriol Dot, Barnils, Aitor Lario, Rovira; Prior, Putxi, Xavi Pluvins (Javi Lara, 62'); Nacho del Moral (Óscar Muñoz, 69'), Fran Piera (Ignacio, 69') i Ernest Forgas.. GOLS: 1-0 (60') Fran Moreno. ÀRBITRE: Yuste Querol. T.G.: al local Cristian Gómez; als visitants Forgas, Óscar Muñoz i Putxi, PÚBLIC: Uns 600 espectadors al Municipal d'Esports de Mollerussa.
1a ELIMINATÒRIA:
Lleida - Prat
1-0
Cornellà -
Sanse
2-1
2a ELIMINATÒRIA:
Racing -
Llagostera
07/09
Caudal -
Lleida
07/09
Cornellà
-Extremadura
07/09
Nàstic -
Numància
07/09
Osca -
Girona
07/09
Mallorca -
Reus
07/09 (*) La segona eliminatòria també serà a partit únic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)