1a femenina

L'Estartit afronta el nou curs amb un projecte continuista

2a divisió femenina. Robert Cornfield serà el nou entrenador de les de l'Alt Empordà

L'Estartit començarà diumenge contra el Collerense (12.30 h) el seu cinquè curs consecutiu a la segona màxima categoria estatal del futbol femení. Aquest any, la gran novetat de les de l'Alt Empordà serà a la banqueta, ja que el jove tècnic Robert Cornfield, que era el segon entrenador, agafarà el relleu d'Albert Pujol, que havia dirigit l'equip les dues darreres temporades i que ha començat una nova etapa als Estats Units amb la FCBEscola. A banda del canvi a la banqueta les empordaneses han aconseguit mantenir la major part del bloc de la temporada passada. Tot i això, l'estiu ha estat marcat per l'anada al Barça femení de dues de les jugades amb més projecció: Berta Bou i Sofia Hernández, campiones d'Espanya sub-18 amb la selecció catalana. Per compensar aquestes baixes, l'Estartit s'ha hagut de reforçar amb l'arribada de la portera Marta Guixeras (Girona) i les migcampistes Ariadna Cat i Alba Planella (Pontenc).

En un grup en què hi haurà tretze equips catalans i tres balears, i en què el Barça B, el Seagull i el Levante las Planas parteixen com a favorites, les de l'Estartit volen repetir la bona temporada del curs passat, que les va portar a acabar en la quarta posició de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)